Antena 3 CNN Actualitate Ungureanu a dat bani celor 19 primari gorjeni ai PDL şi PNG în lipsa unui cadru legal în vigoare

Ungureanu a dat bani celor 19 primari gorjeni ai PDL şi PNG în lipsa unui cadru legal în vigoare

Ungureanu a dat bani celor 19 primari gorjeni ai PDL şi PNG în lipsa unui cadru legal în vigoare
Sursa foto: Foto: Antena 3
05 Apr 2012   •   21:53

În cadrul emisiunii de joi seară  "Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv" de la Antena 3, Răzvan Dumitrescu a prezentat harta judeţului Gorj, alcătuită pe criteriul banilor alocaţi de către Guvernul Ungureanu primăriilor colorate în nuanţe politice.

Astfel, din cele 70 de localităţi ale judeţului, 51 fiind conduse de primari USL (PSD+PNL+PC), 16 aparţinând PDL şi 3 PNG, doar 19 au primit bani din Fondul de Rezervă al Guvernului. Care sunt cele 19 localităţi gorjene este lesne de ghicit: cele 16 ale PDL şi 3 PNG. Primarii USL nu au primit bani de la guvern, în condiţiile în care premierul Ungureanu critica la TV pe cei care susţin că au banii vor fi distribuiţi către primării pe criteriu politic.

Mai mult decât atât, jurnalista Oana Stănciulescu a subliniat la Antena 3 că ministrul Ungureanu a acordat aceşti bani fără a avea un cadru legal, acesta fiind alcătuit abia la o zi după ce banii fuseseră deja alocaţi primăriilor PDL-PNG. Vezi mai jos cum a fost posibil.


În acest sens, preşedintele PSD, Victor Ponta, a anunţat pe blogul său că va depune la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie o plângere penală împotriva premierului şi a miniştrilor care au contrasemnat hotărârea de Guvern privind repartizarea unor sume către autorităţile locale din Fondul de rezervă.

VEZI INREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII "SUBIECTIV" DE LA ANTENA 3

×
Subiecte în articol: Subiectiv Antena 3 Răzvan Dumitrescu Gorj USL
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close