Antena 3 CNN Actualitate Universitatea Sheffield și SNSPA lansează un nou program de masterat cu diplomă dublă

Universitatea Sheffield și SNSPA lansează un nou program de masterat cu diplomă dublă

Universitatea Sheffield și SNSPA lansează un nou program de masterat cu diplomă dublă
12 Sep 2012   •   21:34

Universitatea Sheffield si Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative vor lansa joi, 13 septembrie, un nou program de masterat in Marketing, Advertising si PR, care la finalizare va oferi absolventilor o diploma dubla, emisa de ambele universitati.

Lansarea programului de studiu va avea loc in cadrul unui eveniment sustinut de Ambasada Marii Britanii, in prezenta excelentei sale Martin Harris, ambasador al Regatului Unit in Romania, si a mai multor inalti oficiali ai universitatilor implicate.

Noul program de masterat reprezinta o premiera pentru lumea educationala romaneasca: este pentru prima data in Romania cand se ofera o diploma dubla – a Universitatii Sheffield si a SNSPA – pentru viitorii specialisti in marketing, branding, publicitate si relatii publice. De asemenea, aceasta diploma beneficiaza de toate acreditarile internationale de care se bucura o universitate britanica de rangul Sheffield (BAC, CMI, BCS, UK Naric, AACSB).

Noul program de Master se remarca prin prezenta corpului profesoral international implicat in predare, prin modul personalizat, foarte interactiv, de predare cu clase mici, precum si prin modul de desfasurare a cursurilor in weekend.

×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close