Antena 3 CNN Actualitate Unul din cei şapte răniţi în accidentul de la Constanţa a murit. Medicii sunt rezervaţi şi cu privire la starea celorlalte şase victime

Unul din cei şapte răniţi în accidentul de la Constanţa a murit. Medicii sunt rezervaţi şi cu privire la starea celorlalte şase victime

Unul din cei şapte răniţi în accidentul de la Constanţa a murit. Medicii sunt rezervaţi şi cu privire la starea celorlalte şase victime
de O.P.    |    M.Z.    |    01 Mai 2013   •   15:25
Update 15.16 - Unul dintre cei şapte răniţi din accidentul de la Constanţa a murit în urmă cu puţin timp. El a fost transportat de urgenţă la spital, dar nu a putut fi slavat de medici.

Doctorii spun că sunt rezervaţi şi în privinţa şanselor de supravieţuire ale celorlalte victime.
____________________________________________

Şapte persoane au fost rănite, miercuri, în urma unui accident în care au fost implicate trei maşini şi care s-a produs pe DN2A, la intrarea în municipiul Constanţa dinspre Ovidiu, circulaţia în zonă fiind blocată la ora transmiterii acestei ştiri.
  
Conform reprezentanţilor Poliţiei Rutiere Constanţa, accidentul s-a petrecut în jurul orei 11.30, după ce un şofer a intrat cu maşina pe contrasens, lovind violent alte două autoturisme.
  
În urma accidentului, şapte persoane au fost rănite, iar la faţa locului au ajuns mai multe ambulanţe pentru a transporta victimele la spital.
  
De asemenea, la locul accidentului a ajuns şi un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa, care intervine pentru descarcerarea a două dintre victime.
  
La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier este întrerupt pe DN2A, la intrarea în municipiul Constanţa dinspre Ovidiu.



×
Subiecte în articol: accident
Parteneri
Cenunţătorul lui Coldea la DNA, dezvăluiri explozive despre şantaj
x close