Antena 3 CNN Actualitate UPDATE. 29 de persoane au fost rănite în urma accidentului rutier produs pe A2

UPDATE. 29 de persoane au fost rănite în urma accidentului rutier produs pe A2

UPDATE. 29 de persoane au fost rănite în urma accidentului rutier produs pe A2
Sursa foto: Foto: Agerpres
13 Iul 2014   •   15:50
UPDATE - Un număr de 29 de persoane au fost rănite în accidentul rutier produs duminică pe autostrada Bucureşti-Constanţa (A2) şi au fost transportate la spitalele Floreasca, Elias, Bagdasar-Arseni şi Sf. Pantelimon din Capitală, a declarat coordonatorul SMURD Bucureşti, dr. Bogdan Opriţa.
Potrivit SMURD, patru dintre răniţi sunt în stare gravă.
"O persoană, cu traumatism cranio-cerebral grav, a fost dusă cu o maşină specială SMURD la Spitalul Floreasca, iar o alta, cu politraumatisme, a fost transportată cu elicopterul la aceeaşi unitate medicală. Un alt rănit a fost dus la Elias", a spus Opriţa.
Ceilalţi răniţi au fost transportaţi la spital cu maşini de la SMURD şi de la Ambulanţa Bucureşti-Ilfov.
Autocarul implicat în accident, care era răsturnat, a fost repus pe roţi cu ajutorul unor utilaje. Vehiculul urmează să fie inspectat din punct de vedere tehnic, au precizat reprezentanţii Poliţiei Rutiere.

---

Un accident rutier a avut loc pe Autostrada Soarelui, duminică. Conform primelor informaţii, un autocar şi o maşină au fost implicate în accident.
 
Bogdan Opriţa, coordonator SMURD Bucureşti, a declarat, pentru Antena 3, că este vorba despre 15 victime. 
 
"În momentul de faţă, în urma evaluării, vorbim despre o persoană în comă post-traumatică şi alte două persoane, de asemenea, grav rănite. Restul persoanelor sunt în condiţie ceva mai bună."
 
Accidentul s-a produs pe sensul de mers spre litoral, la kilometrul 23, unde autoturismul a lovit autocarul, iar acesta a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat pe o parte.

În autocar se aflau circa 40 de persoane. Printre răniţi s-ar număra şi şoferul autoturismului.

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close