UPDATE. 29 de persoane au fost rănite în urma accidentului rutier produs pe A2

de G.S.    |    13 Iul 2014   •   15:50
UPDATE - Un număr de 29 de persoane au fost rănite în accidentul rutier produs duminică pe autostrada Bucureşti-Constanţa (A2) şi au fost transportate la spitalele Floreasca, Elias, Bagdasar-Arseni şi Sf. Pantelimon din Capitală, a declarat coordonatorul SMURD Bucureşti, dr. Bogdan Opriţa.
Potrivit SMURD, patru dintre răniţi sunt în stare gravă.
"O persoană, cu traumatism cranio-cerebral grav, a fost dusă cu o maşină specială SMURD la Spitalul Floreasca, iar o alta, cu politraumatisme, a fost transportată cu elicopterul la aceeaşi unitate medicală. Un alt rănit a fost dus la Elias", a spus Opriţa.
Ceilalţi răniţi au fost transportaţi la spital cu maşini de la SMURD şi de la Ambulanţa Bucureşti-Ilfov.
Autocarul implicat în accident, care era răsturnat, a fost repus pe roţi cu ajutorul unor utilaje. Vehiculul urmează să fie inspectat din punct de vedere tehnic, au precizat reprezentanţii Poliţiei Rutiere.

---

Un accident rutier a avut loc pe Autostrada Soarelui, duminică. Conform primelor informaţii, un autocar şi o maşină au fost implicate în accident.
 
Bogdan Opriţa, coordonator SMURD Bucureşti, a declarat, pentru Antena 3, că este vorba despre 15 victime. 
 
"În momentul de faţă, în urma evaluării, vorbim despre o persoană în comă post-traumatică şi alte două persoane, de asemenea, grav rănite. Restul persoanelor sunt în condiţie ceva mai bună."
 
Accidentul s-a produs pe sensul de mers spre litoral, la kilometrul 23, unde autoturismul a lovit autocarul, iar acesta a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat pe o parte.

În autocar se aflau circa 40 de persoane. Printre răniţi s-ar număra şi şoferul autoturismului.

x close