Antena 3 CNN Actualitate "USL se pregăteşte pentru PIERDEREA ALEGERILOR? Au acceptat maşinaţiunile pentru numirea procurorului general". Reacţia dură a unui fost lider PSD

"USL se pregăteşte pentru PIERDEREA ALEGERILOR? Au acceptat maşinaţiunile pentru numirea procurorului general". Reacţia dură a unui fost lider PSD

"USL se pregăteşte pentru PIERDEREA ALEGERILOR? Au acceptat maşinaţiunile pentru numirea procurorului general". Reacţia dură a unui fost lider PSD
de O.P.    |    05 Oct 2012   •   06:00
Adrian Năstase îi critică pe blogul său pe colegii din USL pentru că au acceptat ceea ce el numeşte "maşinaţiunile" pentru numirea procurorului general şi a procurorului şef al DNA. Fostul premier atrage atenţia Uniunii Social Liberale că lipsa de reacţie se poate dovedi păguboasă în perspectiva alegerilor parlamentare din decembrie.

Adrian Năstase consideră că şefia Parchetului General şi a DNA este preluată de oamenii agreaţi de PDL, în timp ce USL rămâne fără reacţie. Fostul premier susţine că CSM va amâna avizarea persoanelor numite în aceste funcţii de către ministrul Justiţiei, până după alegeri.

"În felul acesta, se va împlini „proorocirea" făcută de cei doi miniştri „independenţi" ai justiţiei - Cătălin Predoiu şi Monica Macovei, în sensul că desemnarea noilor procurori şefi se va face în ianuarie 2013, probabil după ce Băsescu îşi va fi făcut, din nou, numărul cu desemnarea prim-ministrului."

Adrian Năstase critică şi fostului procuror general al României Laura Codruţa Kovesi la Bruxelles, pentru a se ocupa, din partea română, de Mecanismul de Cooperare şi Verificare, după ce aceasta a sfidat Guvernul prin desemnarea lui Daniel Morar la conducerea Parchetului General.

"Se pregăteşte USL să piardă alegerile parlamentare? Sper ca această întrebare să nu-i supere prea tare pe colegii mei. Cred însă că anumite greşeli din trecut nu trebuie repetate..."

... declară Adrian Năstase pe blogul său. Fostul premier aseamnă maşinaţiunile din Justiţie cu operaţiunea de introducere a cvorumului la referendum, prin care s-a zădărnicit demiterea preşedintelui Traian Băsescu.

×
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close