Antena 3 CNN Actualitate USR, la un pas de rupere? Ce spune Clotilde Armand, în calitate de vicepreședinte al patidului

USR, la un pas de rupere? Ce spune Clotilde Armand, în calitate de vicepreședinte al patidului

USR, la un pas de rupere? Ce spune Clotilde Armand, în calitate de vicepreședinte al patidului
Sursa foto: Foto: Facebook
11 Ian 2017   •   10:02

Clotilde Armand, vicepreședinte al Uniunii Salvați România, nu exclude posibilitatea că partidul s-ar putea rupe din cauza conflictelor ideologice din interior.

„În afară de extrema dreapta, avem la noi tot spectrul şi e greu să găsim o propunere de valoare care să îi împace pe toţi. De asta şi luptele care se văd puţin în exterior. Va trebui să găsim o cale. Fie, cum a anunţat Nicuşor Dan, ne vom rupe în USR-dreapta, USR-stânga. Fie va trebui să găsim o propunere convingătoare care să fie acceptată de toţi, ceea ce e foarte dificil, pentru că nu există o cultură democratică puternică. Oamenii nu prea acceptă ideile celorlalţi. E greu să pui toată energia să lupţi pentru idei care nu sunt ale tale şi să te adaptezi”, a declarat Armand pentru ziare.com.

Totodată, vicepreşedintele USR susţine că a fost izolată în partid pentru că reprezintă o aripă conservatoare minoritară.

„Am fost izolată în timpul campaniei, pentru că USR era gestionat numai de oameni din Bucureşti. USR în teritoriu este un pic mai puţin progresist decât în Bucureşti. Eu mă opun ideilor progresiste din Biroul Naţional. Sunt extrem de respectuoasă faţă de poporul din care fac parte”, mai spune Clotilde Armand.

 

×
Subiecte în articol: Clotilde Armand USR Nicușor Dan
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close