Antena 3 CNN Actualitate Utilaje industriale produse în țară, definite de calitate ce pot fi personalizate

Utilaje industriale produse în țară, definite de calitate ce pot fi personalizate

Calitatea și profesionalismul sunt cele doua atribute care definesc activitateA Bielda. La baza companiei stau anii de experiență a celor două echipe de ingineri proiectanți care încearcă să ofere o parte din profesionalismul lor. Utilajele industriale joacă un rol important în economia oricărei țări, iar compania oferă servicii complete. Apelează întotdeauna la calitate și profesionalism în utilajele industriale pentru o muncă eficientă!

Utilaje industriale produse în țară, definite de calitate ce pot fi personalizate
de Georgiana Adam    |    03 Mar 2021   •   11:02

În acest caz discutăm despre proiectare, consultanță sau dimensionare, cât și de transport, montaj și, evident, instructaj. Mai mult decât atât, clienții pot beneficia de garanții pentru echipamente laser Bielda, dar și de reparații în service în cazul unor anumite defecte. Experții firmei oferă consultanță la cerere, clienții având posibilitatea de a programa o vizită la sediu. Astfel, este ocazia perfectă pentru ambele părți de a observa utilajele funcționând și de a ajunge la un numitor comun.

Cine este Bielda

Bielda este un producător mașini laser ce utilizează tehnologii de ultimă generație ale domeniului Fiber Laser. Toate produsele sunt atent testate înainte de a fi lansate pe piață și de a fi vândute către potențialii clienți. În spatele utilajelor stă o întreagă echipă de ingineri ce încearcă să își mărească orizontul de cunoaștere an de an. La fel ca în oricare industrie, cea a utilajelor e presată mereu de timp și lipsa acestuia în unele cazuri. Din acest motiv, website-ul companiei deține un sistem ce a fost automatizat și care ajută la preluarea online a cererilor clienților.

Cumpărătorii pot beneficia din confortul propriei case de consultanță, programare sau chiar diagnosticare acolo unde este cazul. La bielda.com plățile nu sunt o problemă! Compania colaborează cu o serie de bănci importante de pe teritoriul României ce au la bază plăți facile și rapide. Firma are ca scop principal dezvoltarea industriei utilajelor și este deschisă mereu către noi colaborări. Așadar, dacă ești în căutare de calitate și profesionalism în utilajele industriale, aici le vei descoperi!

În cadrul site-ului ai parte de o serie de produse importante, a căror utilizare în câteva domenii este absolut necesară. Bielda.com îți pune la dispoziție produse de debitare laser, aparaturi pentru îndoire metale, aparaturi de sudură laser și tot necesarul pentru curățare laser. În categoria de produse ce aparțin debitării laser, ai de ales între mașini pentru țevi, mașini fără carcase și duale, cu masă interschimbabilă, mașină de debitat fiber laser cu carcasă și platformă interschimbabilă.

Cu și despre mașini laser

Echipamentele laser Bielda folosesc tehnologii de ultimă generație pentru eficientizarea rezultatelor, cât și pentru reducerea din timpul de așteptare. În materie de aparaturi pentru îndoirea metalelor, poți alege între Abkant Hidraulic, Abkant Hidraulic pentru îndoire metale modelul basic sau presă electrică pentru îndoirea metalelor.

Aparaturile de sudură laser au o eficiență mărită, calitate superioară a sudurii, flexibilitate și costuri mici. Sudura va fi una netedă, fără măcinare în timp, iar pentru a opera o astfel de mașinărie nu este necesară angajarea unui sudor cu experiență. Aceasta se folosește pentru sudarea oțelului inoxidabil, aluminiu, aur, argint, cupru, titan, nichel, crom, cupru-alamă, titan-aur, titan-molibden, nichel-cupru și numeroase materiale.

Mașinăriile de curățare a suprafețelor metalice cu laser sunt ideale pentru îndepărtarea vopselei, îndepărtarea stratului de oxidare, se pot curăța șuruburile, se poate îndepărta rugina și curăța sudura cu laser. Acest echipament laser Bielda se poate utiliza în industria construcțiilor navale, a matrițelor, pentru șenile, în industria protecției mediului, pentru mașini-unelte de ultimă generație sau industria auto.

Pe site-ul bielda.com poți apela la service și revizii printr-un singur formular. Tot ce trebuie să faci este să introduci datele personale și să descrii problema. În cel mai scurt timp vei fi contactat de un specialist în vederea soluționării problemei. De asemenea, dacă ești interesat de echipamente laser sau aparaturi, pe site vei descoperi o secțiune dedicată acestui aspect. Poți solicita oferta prin introducerea datelor personale, inclusiv județul unde îți dorești transportul echipamentelor.

Bielda este un producător mașini laser ce îți stă la dispoziție în vederea achiziționării echipamentelor optime pentru afacerea ta! Este important să te orientezi către calitate și profesionalism în utilajele industriale, pentru o bună funcționare a firmei pe care o deții. Pe bielda.com găsești tot ce ai nevoie în materie de utilaje industriale de cea mai înaltă calitate, alături de ingineri profesioniști!

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close