Antena 3 CNN Actualitate "Anul viitor o să vin și eu pregătit cu 50 de mici și vreo 20 de cefe" | Grătare pe balcon, încinse de conaţionalii noştri în Grecia

"Anul viitor o să vin și eu pregătit cu 50 de mici și vreo 20 de cefe" | Grătare pe balcon, încinse de conaţionalii noştri în Grecia

O familie de români plecată în vacanţă în Grecia a avut parte de o surpriză neplăcută când vecinii de palier au pus de-un grătar pe balcon.

 "Anul viitor o să vin și eu pregătit cu 50 de mici și vreo 20 de cefe" | Grătare pe balcon, încinse de conaţionalii noştri în Grecia
Sursa foto: Profimedia
de Alexandra Dima    |    18 Iul 2023   •   09:22

O familie de români formată din doi adulți și doi copii au avut parte de momente de coşmar în Grecia, după ce au avut neşansa de a fi vecini cu alţi conaţionali de-ai noştri care au venit pregătiţi ca pentru 1 mai la pădure. Numai că nu s-au dus într-un loc amenajat cu ceafa şi pulpele, ci le-au pregătit într-un grătar improvizat pe balcon. 

Sejurul de şapte zile în Thassos a fost asezonat cu fumul şi mirosul de fripturi pregătite direct pe balcon. 

Întâmplarea nefericită a fost povestită pe un grup dedicat vacanțelor în Thassos, chiar de către capul familiei care spera la un sejur liniştit alături de soţie şi copii. 

Citeşte şi: Românii, tot mai nemulțumiți de condițiile întâlnite pe litoralul grecesc: "Am călcat pe coji de semințe și am ascultat manele cât pentru cinci vacanțe"

”Balcoanele foarte apropiate, în cel alăturat nouă erau niște basarabeni care, nu o să va vină să credeți, dar au venit cu grătarul de acasă și îl încingeau pe balcon, mai făceau o ceafă de porc, o pulpă de pui. Anul viitor o să vin și eu pregătit cu 50 de mici congelați și vreo 20 de cefe + 2 baxuri de bere Noroc la 3 litri, să chefuiesc și eu pe balcon la pensiune în Thassos. Boxă JBL am deja”, a mai spus bărbatul.

Tot el a mai menţionat că gratargii aveau parcat în faţa pensiunii ”Un ML (n.r. model SUV Mercedes Benz) de 100.000 de euro”, semn că nu duceau lipsă de bani pentru a mânca civilizat la vreun restaurant.

Altfel, condiţiile din Thassos au fost bune pentru românul care şi-a povestit păţania: ”Cazarea foarte bună, camera spațioasă, bucătărioară, curățenie făcută zilnic, schimbat așternuturi și prosoape la 3 zile. Hârtie igienică și săpun la discreție”.

 

×
Subiecte în articol: Grecia vacanţă
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close