Antena 3 CNN Actualitate Val de susținere pentru Liviu Dragnea: „Nu are de ce să-şi dea demisia”

Val de susținere pentru Liviu Dragnea: „Nu are de ce să-şi dea demisia”

Val de susținere pentru Liviu Dragnea: „Nu are de ce să-şi dea demisia”
Sursa foto: Foto: Facebook
de S.T.    |    21 Iun 2018   •   21:21

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ioana Bran, deputat PSD de Satu Mare, a transmis joi, pe Facebook, că liderul PSD Liviu Dragnea nu are de ce să-şi dea demisia, deoarece condamnarea nu este definitivă.

„Mă alătur colegilor mei care şi-au exprimat solidaritatea cu Liviu Dragnea şi consider că trebuie să rămânem uniţi până la capăt. Respectăm decizia instanţei, însă să nu uităm că până la o condamnare definitivă există prezumţia de nevinovăţie garantată de Constituţia României, de Directivele Europene şi de standardele Comisiei de la Veneţia. Să nu uităm că Liviu Dragnea este omul care a iniţiat dezbaterea pe tema reformelor necesare pentru stoparea abuzurilor şi a încălcării drepturilor elementare ale românilor şi tot el a fost cel care a gândit un program de guvernare care are menirea de a le face dreptate românilor şi de a da o şansă tinerilor. Consider că Liviu Dragnea nu are de ce să-şi dea demisia pentru o condamnare care nu poate să rămână în formula de azi după judecarea apelului. Rămânem uniţi şi mergem mai departe în această formulă!”, a transmis Ioana Bran.

Premierul României, mesaj de susținere pentru Dragnea: ”Cred cu tărie în nevinovăţia preşedintelui PSD ”

Carmen Dan, mesaj pentru Liviu Dragnea: ”Poate face din nou istorie pentru PSD, împreună cu noi toți și având susținerea noastră”

Rovana Plumb, declarație după condamnarea lui Liviu Dragnea: E inadmisibil să sacrificăm oameni și să frângem destine pentru a satisface presiunile politice ale unora

Tăriceanu: Dragnea se bucură de prezumţia de nevinovăţie până în momentul unei decizii definitive a instanţei

Joi, un complet de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat pe Liviu Dragnea la trei ani şi șase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Decizia nu este definitivă.

×
Subiecte în articol: deputat PSD Satu Mare inchisoare demisie
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close