Antena 3 CNN Actualitate Valerian Vreme: Tot ce am făcut a fost procedural şi legal. Raportul Corpului de Control, deturnare a atenţiei publice

Valerian Vreme: Tot ce am făcut a fost procedural şi legal. Raportul Corpului de Control, deturnare a atenţiei publice

Valerian Vreme: Tot ce am făcut a fost procedural şi legal. Raportul Corpului de Control, deturnare a atenţiei publice
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    16 Mai 2013   •   12:41

Fostul ministru al Comunicaţiilor din Guvernul Boc Valerian Vreme a declarat, joi, pentru Mediafax, în legătură cu sesizarea DNA în cazul său, că pe timpul mandatului său tot ce s-a făcut a urmat proceduri clare, iar legalitatea a fost deasupra oricărui alt principiu.
   
Vreme a respins acuzaţiile din raportul Corpului de Control al Guvernului, arătând că tot ce a făcut a fost legal şi a spus că nici nu a fost informat în legătură cu acest raport.
   
"Eu am ţinut foarte mult la legalitate şi la proceduri. Tot ce am făcut acolo a fost procedural şi legal. Raportul e o deturnare a atenţiei publice de la adevăratele probleme cu care se confruntă România", a spus Valerian Vreme.
   
Acesta a mai spus că totul a fost făcut ţinând cont că erau implicate două ministere şi cu memorandum în Guvern.
   
"Din punctul de vedere al transparenţei, nu a existat niciun moment în care să nu existe transparenţă şi legalitate în actul decizional", a menţionat Vreme.
   
Guvernul va sesiza DNA pentru posibile fapte de natură penală ale foştilor miniştri Daniel Funeriu şi Valerian Vreme, care ar fi promovat o notă privind achiziţia de soft educaţional, în baza căreia ar fi efectuat plăţi de aproape 8 milioane euro fără temei, cu 5 milioane peste preţul real.
   

×
Subiecte în articol: Valerian Vreme
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close