Antena 3 CNN Actualitate ?Valizele cu şpagă? - reclamate la DNA

?Valizele cu şpagă? - reclamate la DNA

?Valizele cu şpagă? - reclamate la DNA
23 Feb 2007   •   11:57

Doi deputaţi au depus vineri plângeri la Departamentul Naţional Anticorupţie, ca urmare a afirmaţiilor legate de valizele cu bani date şpagă, fie la Ministerul Economiei, cum susţine preşedintele Traian Băsescu, fie la Cotroceni, cum spune fostul ministru al Economiei, Codruţ Şereş. DNA a anunţat că nu se poate autosesiza în cazul acuzaţiilor care au avut la origine cearta dintre preşedinte şi premier, la TVR. Astfel, după două zile de la scandal, deputatul social-democrat Nicolae Bănicioiu şi deputatul independent Lavinia Şandru au depus plângeri la DNA. Şi senatorul PRM Gheorghe Funar a sesizat DNA în legătură cu afirmaţiile preşedintelui Băsescu desre dosarul ALRO Slatina.

Într-o intervenţie la o emisiune televizată, la care era invitat şi premierul Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Traian Băsescu a susţinut că ALRO ar fi fost obligată 'să meargă cu valiza cu bani la Ministerul Economiei' pentru a contracta diferenţa de 25% din energia electrică.

Pe de altă parte, la alt post de televiziune, fostul ministru al Economiei, Codruţ Şereş, a declarat că 'valize cu bani erau duse de la ALRO Slatina către Administraţia Prezidenţială, unde erau preluate de anumiţi consilieri, unul dintre aceştia fiind Theodor Stolojan', conform Rompres.

Antena3.ro

×
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România
x close