Antena 3 CNN Actualitate O vânzătoare din Suceava a fost amenințată cu pistolul de un bărbat care nu a vrut să plătească două iaurturi

O vânzătoare din Suceava a fost amenințată cu pistolul de un bărbat care nu a vrut să plătească două iaurturi

Scene incredibile s-au petrecut într-un magazin din Suceava. O vânzătoare a fost amenințată cu pistolul de un individ care nu a vrut să plătească două iaurturi

O vânzătoare din Suceava a fost amenințată cu pistolul de un bărbat care nu a vrut să plătească două iaurturi
de Mia Lungu    |    18 Feb 2021   •   18:54

Camerele de supraveghere din magazin au surprins întreagă scenă joi dimineață. Individul intră în magazin, sustrage douaiaurturi din frigider după care pleacă. Vanzatoarea, observând că individul nu a plătit, a ieșit după el și i-a spus să aducă banii, altfel va suna la 112. 

Nervos, bărbatul s-a întors, a scos un pistol din geacă, a amenințat-o cu moartea și a înjurat-o pe femeie.

La scenă a asistat, șocat, și un alt client aflat în magazin.

Imediat după ce individul a plecat, vânzătoarea a sunat la 112, a anunțat incidentul, iar la scurt timp poliția l-a identificat pe bărbat și l-a dus la secția de poliție.

Incredibil este că la câteva ore de la inceident, joi după-amiază, bărbatul s-a prezentat din nou la magazin pentru a aduce 9 lei, plata pentru iaurturi. Managerul magazinului a avut o discuție cu acesta iar bărbatul i-ar fi spus că a consumat druguri și de aceea a avut ieșirea necontrolată.

Reprezentanți ai IPJ Suceava au declarat pentru Antena 3 că individul are probleme psihice și din acest motiv nu a fost reținut. Tânărul le-a indicat polițiștilor un tomberon în care aruncase pistolul. S-a constatat, astfel, că era vorba doar de un pistol de jucărie.

×
Subiecte în articol: vanzatoare Suceava amenintata pistolul
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close