Antena 3 CNN Actualitate Vaslui: O ambulanţă a rămas înzăpezită şi în drum spre pacient şi în drum spre spital

Vaslui: O ambulanţă a rămas înzăpezită şi în drum spre pacient şi în drum spre spital

Vaslui: O ambulanţă a rămas înzăpezită şi în drum spre pacient şi în drum spre spital
Sursa foto: Foto: Intact Images
23 Ian 2011   •   18:08

Circulaţia rutieră este dată peste cap în mai multe judeţe din cauza ninsorilor. În localitatea vasluiană Soci, din comuna Ghergheşti, o ambulanţă a rămas înzăpezită în timp ce se deplasa spre o locuinţă pentru a prelua un copil aflat în stare gravă. Acesta a fost dus cu o sanie la maşina Salvării, iar în drum spre spital, ambulanţa a rămas din nou blocată în zăpadă.

Potrivit Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vaslui, citat de Mediafax, Salvarea a rămas înzepezită la doi kilometri de locul solicitării. Părinţii copilului, cu vârsta de patru ani, l-au luat pe acesta într-o sanie trasă de cai şi l-au dus până la autosanitară, care între timp reuşise să iasă din zăpadă.

După preluarea copilului, ambulanţa a rămas din nou blocată în zăpadă.

"Odată ce a fost preluat de echipajul medical, copilul a fost stabilizat, acesta prezentând febră mare de mai multe zile. Am solicitat sprijinul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi a primarului din Ghergheşti pentru a reuşi să scoatem din zăpadă ambulanţa", a declarat Aurora Popa, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vaslui.

Ambulanţa a fost scoasă din nămeţi după aproximativ o oră, de către autorităţile locale, nemaifiind nevoie de intervenţia echipajelor ISU. Copilul se află internat acum la spitalul din Bârlad.

×
Subiecte în articol: ambulanta copil spital zapada
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close