Antena 3 CNN Actualitate Veste-șoc primită de familia Alexandrei Măceșanu. Cele două fete ar fi fost scoase din țară cu vase de pescuit

Veste-șoc primită de familia Alexandrei Măceșanu. Cele două fete ar fi fost scoase din țară cu vase de pescuit

Veste-șoc primită de familia Alexandrei Măceșanu. Cele două fete ar fi fost scoase din țară cu vase de pescuit
04 Oct 2019   •   15:28

Familia Alexandrei Măceșanu a primit o înregistrare șocantă. Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, victimele lui Gheorghe Dincă, ar fi fost scoase din țară cu vase de pescuit.

Alexandru Cumpănașu a făcut public materialul cu dialogul legat de rețelele de proxenetism.

”Prezentăm un video cu dialogul despre rețele și despre Alexandra, interpretat de actori, dintre investigatorul meu și proxenetul A.D. Discuția este mult mai amplă și o avem înregistrată audio-video integral.

Am postat doar un fragment, pentru a ne asigura că viața fetelor, a investigatorilor mei nu este pusă în pericol. Vă rog să distribuiți cât mai mult acest dialog, pentru ca oamenii să înțeleagă amploarea complicității și modul de operare al acestor rețele”, este mesajul transmis de Alexandru Cumpănașu.

Dialog Investigator - Proxenet
I: Cum vezi tu treaba asta? Tot tămbălăul cu Alexandra, frate?
P: Clar că e manevră. Dracu știe a cui. Adevărul e că e nasol. Pentru toți băieții. De când cu Dincă, ăla, și cu unchiul gagicii, lumea e panicată. Vorbesc serios. Acum să o dăm pe bune..măcăne treaba cu arsul. Fără vrăjeală! Dacă dementul ăla o omora, era găsit cadavrul, doliu, îla mergea la pușcărie și gata. Ne făceam treaba mai departe...
I: Adică acum nu mai merge?
P: Merge dar mai cu sustă. S-au apucat italienii ăia să vorbească, că doar știi...românul e dracul. Acum se feresc și albanezii. Nu mai e cum era înainte cu arabii. Toți fug de dracul.

Continuarea aici.

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close