Antena 3 CNN Actualitate Vestea pe care Cioacă a primit-o în urmă cu puţin timp. Se află acum la penitenciarul de maximă siguranţă

Vestea pe care Cioacă a primit-o în urmă cu puţin timp. Se află acum la penitenciarul de maximă siguranţă

Vestea pe care Cioacă a primit-o în urmă cu puţin timp. Se află acum la penitenciarul de maximă siguranţă
de O.P.    |    31 Ian 2013   •   12:04
Cristian Cioaca rămâne în arest, în Penitenciarul Colibaşi, fiind acuzat de omor deosebit de grav. Procesul în care este acuzat de omor se va judeca la Tribunalul Argeş.

Pentru avocata lui, rechizitoriul este ca un scenariu de film, dar fără legătură cu realitatea. Pe de altă parte, familia Elodiei îi va cere în proces daune morale lui Cristian Cioacă.

La puţin timp după ce a fost încarcerat la Colibaşi, Cristian Cioacă a avut primul vizitator -  pe avocata Maria Vasii. Aceasta a văzut rechizitoriul procurorilor şi spune că sunt numai supoziţii ale anchetatorilor, fără a fi demonstrate de fapte concrete.

În schimb, pentru avocata familiei Ghinescu, trimiterea în judecată a lui Cioacă este o victorie pe care a aşteptat-o timp ce cinci ani.

Mama şi fratele Elodiei îi vor cere despăgubiri lui Cioacă, pentru suferinţele pe care le-a provocat familiei. Emilia Ghinescu este sigură că băieţelul celor doi soţi a asistat la crimă, pentru că era în casă şi de obicei dormea cu mama lui în pat. Avea pe atunci doi ani şi jumătate. Bunica crede că Patric este marcat şi acum de bătăile pe care le primea Elodia.

Nici vecinii familiei- Ghinescu - Ciocă nu au o părere prea bună despre fostul poliţist.

Dosarul în care Cioacă este judecat pentru omor calificat şi profanare de morminte va fi judecat de magistraţii Tribunalului Argeş, iar primul termen al procesului a fost stablit pentru 4 martie.

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close