Veşti bune pentru românii care vor să-şi petreacă sărbătorile la munte. Află cât de mult au scăzut preţurile

de D.D.    |    05 Noi 2012   •   10:04
Veşti bune pentru românii care vor să-şi petreacă sărbătorile la munte. Află cât de mult au scăzut preţurile Foto: vvf-villages.com

Ne distrăm cu 15 % mai ieftin ca anul trecut de Revelion. Hotelierii de pe Valea Prahovei au lăsat la preţ, ca să fie siguri că-şi vor acoperi toate pachetele promoţionale. Şi aproape că au reuşit.  La hotelurile de patru stele de la baza pârtiei Clăbucet, pachetele de 500 de euro cu cinci nopţi cazare, mic dejun şi masă festivă s-au vândut în proporţie de 85%.

Hotelierii au lăsat din preţuri. La o pensiune de trei stele, pentru două persoane, preţul ajunge la 600 de euro. În plus, copiii sub zece ani au cazarea gratuită. La un hotel de patru stele, tot din Predeal, locurile de cazare aproape s-au epuizat.

Şi la echipamentele de schi, veştile sunt bune. Preţurile vor fi la fel ca cele de anul trecut. Echipamentul de schi se închiriază cu 40 până la 60 de lei, iar cel de snowbord cu 40 de lei. Cei care solicită monitori de schi plătesc în plus încă 50 de lei pentru o oră.

Cu asemenea oferte, noaptea de Anul Nou îi va prinde pe turişti fericiţi. Ca de fiecare dată, la un extraordinar spectacol de artificii, în faţa căruia vor ciocni pahare pline de şampanie.
x close