Antena 3 CNN Actualitate Veşti proaste pentru sfârşitul săptămânii. Vremea va fi deosebit de rece şi ninsorile îşi fac apariţia

Veşti proaste pentru sfârşitul săptămânii. Vremea va fi deosebit de rece şi ninsorile îşi fac apariţia

Veşti proaste pentru sfârşitul săptămânii. Vremea va fi deosebit de rece şi ninsorile îşi fac apariţia
Sursa foto: Foto: dipity.com
23 Oct 2012   •   14:13
Sfârşit de săptămână cu vreme deosebit de rece. Incepând de vineri, temperaturile vor scădea cu 10-12 grade în toată ţara.

Pentru Maramureş şi zonele de munte sunt anunţate ninsori slabe.



PROGNOZA METEO PENTRU URMĂTOARELE ZILE:

MIERCURI (24 octombrie)
Valorile termice vor marca o scãdere uşoarã faţã de ziua precedentã, astfel cã temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 ...12 grade în nordul Moldovei şi 20 ... 22 de grade în sudul Olteniei. Cerul va fi variabil cu înnorãri în regiunile extracarpatice şi la munte unde pe arii restrânse vor fi ploi slabe sau burniţã. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile minime se vor încadra între 1 şi 11 grade, uşor mai coborâte în depresiuni. Izolat, în zonele joase din vest şi centru, noaptea şi dimineaţa vor fi condiţii de ceaţã.
Presiunea atmosferica va fi în scãdere.


JOI
(25 octombrie)

Cerul va fi variabil, cu înnorãri în regiunile nordice unde pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în zona montanã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 şi 22 de grade, iar cele minime între 2 şi 12 grade, uşor mai coborâte în depresiuni, dar şi mai ridicate pe litoral. În zonele joase vor mai fi condiţii de ceaţã.
Presiunea atmosferica va continua sã scadã.


VINERI
(26 octombrie)

Cerul va prezenta înnorãri temporare în jumãtatea nordicã a teritoriului, unde pe arii restrânse vor cãdea precipitaţii slabe. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în zona montanã. Temperatura aerului va marca o creştere uşoarã faţã de intervalul precedent, astfel cã maximele vor fi de la 13 ...15 grade în nord pânã la 25 de grade în Lunca Dunãrii şi minimele între 2 şi 12 grade, uşor mai coborâte în depresiuni, dar şi mai ridicate pe litoral.

Pentru informaţii complete despre starea vremii, accesaţi meteoplus.ro

 


 


 


 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close