Antena 3 CNN Actualitate Vezi aici ce avere are Răzvan Mustea, naşul de cununie al Elenei Băsescu

Vezi aici ce avere are Răzvan Mustea, naşul de cununie al Elenei Băsescu

Vezi aici ce avere are Răzvan Mustea, naşul de cununie al Elenei Băsescu
Sursa foto: Foto: Mediafax
de S.T.    |    30 Aug 2012   •   21:18

Alături de EBA şi alesul ei vor sta naşii Răzvan şi Aura Mustea. El e coleg de partid cu Elena Băsescu şi prieten vechi. Nu de puţine ori s-a speculat pe marginea ascensiunii sale fulminante în politică, pusă pe seama relaţiei speciale cu mezina preşedintelui, dar şi pe cea a banilor de la tata.

Răzvan Şerban Mustea are 33 de ani, e deputat PDL, preşedinte al Organizaţiei de Tineret şi fost ministru. Pe scurt, povestea tânărului politician devenit naşul Elenei Băsescu. Privită în amănunt, ea devine brusc interesantă.

Mustea este copilul unei familii înstărite din Vrancea. O familie care deţine mai multe companii, spaţii comerciale, dar şi o fabrică de textile. Pionul principal al afacerii este tatăl, Ionel Mustea, sponsor greu al PDL.

Răzvan Mustea a făcut facultatea cu Elena Băsecsu. Amândoi au fost în schimb de experienţă în America şi, aşa, au construit o trainică prietenie.

Naşul este în PDL de cinci ani. În 2011, a fost ales şeful tinerilor democrat-liberali - susţinut de EBA. Vârful carierei l-a atins anul acesta, când a devenit ministru în guvernul Ungureanu.

Au fost scrise destule despre Răzvan Mustea. Cumpărarea a două vile în Miami a stârnit controversele cele mai mari şi curiozitatea presei. Între timp, de una a "scăpat", contra sumei de jumătate de milion de dolari. Niciuna dintre aceste proprietăţi şi tranzacţii nu s-au regăsit în declaraţia sa avere.

Împreună cu soţia, Aura Maria, fiica unui alt important om de afaceri din Vrancea, Răzvan are o avere cu multe zerouri. Conform ultimei declaraţii oficiale, cuplul deţine o colecţie de ceasuri şi bijuterii estimată la 60.000 de euro, un Porsche, o vilă lângă Bucureşti, una ceva mai mică în Capitală şi conturi deloc goale.


×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close