Antena 3 CNN Actualitate Vezi ce a declarat Sorin Blejnar cu privire la dispariţia lui Codruţ Marta, la ieşirea din Parchet

Vezi ce a declarat Sorin Blejnar cu privire la dispariţia lui Codruţ Marta, la ieşirea din Parchet

Vezi ce a declarat Sorin Blejnar cu privire la dispariţia lui Codruţ Marta, la ieşirea din Parchet
Sursa foto: Foto: Mediafax
29 Aug 2012   •   11:10

Sorin Blejnar a fost chemat la Parchetul General pentru a fi audiat în dosarul dispariţiei lui Codruţ Marta.

Sorin Blejan a fost chemat, miercuri, la DNA pentru a da un supliment de declaraţie în dosarul dispariţiei fostului său consilier Codruţ Marta, la ieşire fostul şef ANAF declararând că Marta nu avea vicii ascunse, datorii şi nici nu cunoştea mari secrete care să-i fi pus viaţa în primejdie.

La ieşirea din sediul instituţiei, Blejnar a declarat că îţi doreşte nespus de mult ca prietenul şi fostul său consilier Codruţ Marta să fie încă în viaţă, precizând totodată faptul că Secţia de urmărire penală şi criminalistică care instrumentează acest dosar poate atrage după sine alte concluzii.
   
Totodată, Blejnar a arătat că îşi doreşte nespus ca Marta să revină, pe deoparte pentru a fi alături de familia sa şi prieteni, iar pe de altă parte pentru a-şi demonstra nevinovăţia în cauzele penale ce-l vizează. În plus, a precizat Blejnar, Codruţ Marta nu avea datorii, nu avea vicii ascunse şi nici nu cunoştea secrete mari care să-i fi pus viaţa în pericol.
   
Întrebat în legătură cu acuzaţiile care i se aduc în dosarele penale ce-l vizează, Sorin Blejnar a arătat că în acele cauze nevinovăţia sa va fi demonstrată de la sine, scrie Mediafax.

Codruţ-Alexandru Marta, fostul şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, este urmărit prin Interpol, în urma unei solicitări emise de Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR)  .

"La data de 30 mai 2012, Inspectoratul General al Poliţiei Române, prin Biroul Naţional Interpol din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională, a solicitat urmărirea internaţională, prin Interpol, a lui Marta Codruţ-Alexandru, de 38 de ani, persoană dispărută în împrejurări suspecte", se arată într-un comunicat al IGPR, potrivit Agerpres.

×
Subiecte în articol: Codrut Marta disparitie
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close