Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta i-a cerut lui Băsescu să îl graţieze pe Gică Popescu: "Ştiţi cine erau ăia care săreau?"

Victor Ponta i-a cerut lui Băsescu să îl graţieze pe Gică Popescu: "Ştiţi cine erau ăia care săreau?"

Victor Ponta a povestit, la Sinteza zilei, despre întâlnirea pe care a avut-o cu Traian Băsescu şi i-a cerut să îl graţieze pe Gică Popescu.

Victor Ponta i-a cerut lui Băsescu să îl graţieze pe Gică Popescu: "Ştiţi cine erau ăia care săreau?"
Sursa foto: Hepta
de Alin Tarnovschi    |    14 Iun 2021   •   22:29

Victor Ponta a explicat că Traian Băsescu i-a refuzat solicitarea de a-l graţia pe Gică Popescu pe motiv că "sar ăştia".

Fostul premier a povestit momentul la Sinteza Zilei, în contextul în care Gică Popescu, Gică Hagi şi Dorinel Munteanu au primit bilete la tribuna a doua, în timp ce la tribuna oficială au stat politicieni precum Ludovic Orban, Nicuşor Dan sau Dan Barna.

"Dumneavoastră vorbiţi despre faptul că Gică Popescu sau Gică Hagi nu au avut loc în tribuna oficială, dar haideţi să ne întoarcem. E dureros, dar dacă nu vrem să vorbim despre ce doare, nici nu se întâmplă nimic.

Noi, România, pe Gică Popescu l-am băgat în puşcărie. E plină România de hoţi, de corupţi, de şpăgari, dar noi l-am băgat pe Gică Popescu.

Şi atunci când eu m-am dus la Traian Băsescu, noi doi, nu era nimeni în jur şi i-am spus: Domnule preşedinte, eu vă fac propunerea, că aşa spune legea, pentru graţiere, având în vedere ce a făcut pentru această ţară.

Şi a zis: Nu bă că sar ăştia pe noi. Ştiţi care ăştia săreau pe el sau pe mine, sau pe dumneavoastră dacă îl apăraţi pe Gică Popescu.

Ăştia care sunt acum în tribună. Ăştia erau ăia care săreau şi a trebuit să stea în închisoare", a declarat Victor Ponta.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Gica Popescu Traian Băsescu
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close