Antena 3 Actualitate Victor Ponta i-a schimbat pe cei doi vicepreşedinţi ai Institutului Naţional de Statistică

Victor Ponta i-a schimbat pe cei doi vicepreşedinţi ai Institutului Naţional de Statistică

de S.T.    |    05 Iul 2012   •   17:51
Victor Ponta i-a schimbat pe cei doi vicepreşedinţi ai Institutului Naţional de Statistică

Premierul Victor Ponta i-a schimbat pe cei doi vicepreşedinţi ai Institutului Naţional de Statistică, prin decizii semnate în cursul zilei de joi.

Cristian Stănică şi Gered Beatrix au fost eliberaţi din postul de vicepreşedinte INS, în locul acestora fiind numiţi Elena Iagăr şi Florin Ciurariu.

Victor Ponta a declarat, joi, în contextul discuţiilor legate de referendumul pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu, că vrea să analizeze ultimele date ale recensământului, arătând că la alegeri încă sunt folosite liste electorale ca în 2002, cu trei milioane de locuitori în plus.

Şeful Guvernului este nemulţumit pentru că nu a primit la timp rezultatele recensamântului.

"Am făcut eforturi foarte mari să aflăm rezultatele recensamântului şi încă nu le aveam. Nu am finalizat o operaţiune începută anul trecut", a spus Ponta, referitor la motivul pentru care au fost înlocuiţi cei doi adjuncţi de la Statistică.
   
Recensământul Populaţiei şi Locuinţelor a avut loc în perioada 20-31 octombrie 2011.Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close