Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta: ''Mă aştept să intrăm şi noi în lockdown pe 7 decembrie. Până pe 6, nu!''

Victor Ponta: ''Mă aştept să intrăm şi noi în lockdown pe 7 decembrie. Până pe 6, nu!''

Victor Ponta, președintele PRO România, a spus, miercuri, în exclusivitate la Antena 3, că instituirea unui nou lockdown ca urmare a creşterii numărului de cazuri de COVID-19 este tot mai aproape, însă doar după ce vor avea loc alegerile parlamentare, pe 6 decembrie.

Victor Ponta: ''Mă aştept să intrăm şi noi în lockdown pe 7 decembrie. Până pe 6, nu!''
Sursa foto: Hepta
de Iulia Gorgorin    |    04 Noi 2020   •   23:15

Victor Ponta a spus în exclusivitate la Antena 3 că se aşteaptă ca România să intre în izolare totală, aşa cum s-a întâmplat în această primăvară.

Președintele PRO România spune că numărul cazurilor de Covid-19 va fi în continuă creștere în România, însă instituirea unui nou lockdown va fi după alegerile parlamentare.

'''Eu mă aştept să intrăm şi noi în lockdown pe 7 decembrie. Până pe 6, nu. Vor fi rele cifrele, din ce să scadă, că nu testăm. Am stat două luni închiși, nu? În martie și aprilie. Aceste lockdown-uri au ca scop (...) măsuri pe termen scurt, timp în care îţi pregătești sistemul. Aduci de trei ori mai mulți oameni la DSP (...) Eu nu sunt de acord cu lockdown-ul, dar mă uit că ei nu iau măsuri cu care sunt eu sau nu de acord, ci iau măsuri cu gândul să ajungă pe 6 decembrie și după, prăpădul

Primul lockdown în România a fost pe 16 martie, atunci când preşedintele Klaus Iohannis a emis primul decret privind instituirea stării de urgenţă.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta lockdown Klaus Iohannis
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close