Antena 3 Actualitate Victor Ponta: Vrem să unim Moldova de Transilvania prin drumuri

Victor Ponta: Vrem să unim Moldova de Transilvania prin drumuri

11 Sep 2014   •   14:04
Victor Ponta: Vrem să unim Moldova de Transilvania prin drumuri

Premierul Victor Ponta a declarat joi, în județul Vrancea, unde a verificat stadiul lucrărilor la DN2D, că acesta face parte din proiectul major național prin care se dorește unificarea, prin infrastructură, a Moldovei și Muntenia cu Transilvania.
"E un proiect național să unim prin infrastructură mai bună, din drumuri, Moldova de Transilvania și Muntenia de Transilvania. Am venit în mod special să văd acest drum pentru că știu că este un proiect vechi și foarte important care are legătură cu faptul că vrem să unim Moldova de Transilvania prin drumuri. Sunt mai multe proiecte importante dar acesta este unul dintre cele mai importante. Practic, de aici din Focșani, Vrancea, până în Covasna, Brașov și mai departe, acest drum va asigura o legătură importantă și mai ales are rolul de a lega Moldova de Transilvania", a declarat premierul.

Premierul a explicat că proiectul a rămas nefinanțat o perioadă de timp, însă actualul Guvern a alocat banii necesari, inclusiv pentru finalizarea tronsonului din județul Covasna.

Constructorii i-au dat asigurări premierului că în 30-35 de zile, DN2D, pe o porțiune de 95 kilometri, de la Focșani spre Ojdula, va fi gata.

De asemenea, până la jumătatea anului viitor, va fi finalizată și porțiunea de 23 de kilometri din județul Covasna.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close