Antena 3 CNN Actualitate VIDEO. Cum arată mașina parlamentarului PSD Ioan Terea după ce ar fi fost lovită cu picioarele de protestatari

VIDEO. Cum arată mașina parlamentarului PSD Ioan Terea după ce ar fi fost lovită cu picioarele de protestatari

VIDEO. Cum arată mașina parlamentarului PSD Ioan Terea după ce ar fi fost lovită cu picioarele de protestatari
07 Dec 2017   •   00:06

Doi protestatari sunt acuzați de deputatul PSD Ioan Terea că i-a fi lovit mașina în timp ce voia să plece de la Palatul Parlamentului.

Citește și: Scandal în fața Parlamentului. Doi protestatari susțin că au fost loviți de mașina unui deputat

La rândul lor, protestatarii susțin că ei sunt de fapt victimele și că parlamentarul i-ar fi lovit intenționat cu bolidul de lux.

Parlamentarul a declarat, în direct la Antena 3, că respectivii au sărit în fața mașinii.

„Când am vrut să plec din Palatul Parlamentului, SPP mi-a spus că ies pe poarta din stânga. Imediat am făcut tot stânga, iar în momentul în care mi-au văzut mașina, doi protestatari au sărit pe mașină și au început să dea cu picioarele și cu pumnii în mașină. Unul dintre ei s-a agățat de oglinda mașinii, am oprit pe dreapta, a venit poliția. Acum sunt la Poliție, dau declarații”, a spus Terea.

Mihai Gâdea a difuzat la "Sinteza Zilei" imagini cu mașina parlamentarului. Mai multe lovituri sunt evidente pe caroseria acesteia, iar anchetatorii care se ocupă de anchetă au făcut măsurători și fotografii pentru continuarea anchetei.

Câteva sute de persoane au protestestat miercuri seara în faţa clădirii Parlamentului.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close