Antena 3 CNN Actualitate Vijeliile au făcut ravagii în România. Apele au ajuns la un metru pe străzi. Traficul a fost complet paralizat

Vijeliile au făcut ravagii în România. Apele au ajuns la un metru pe străzi. Traficul a fost complet paralizat

Vijeliile au făcut ravagii în România. Apele au ajuns la un metru pe străzi. Traficul a fost complet paralizat
Sursa foto: Foto: Mediafax
28 Aug 2012   •   07:43

România a fost măturată de vijelii şi ploi. La Tulcea şi la Cernavodă, apele au ajuns la o aproape un metru după doar câteva minute.Canalizările s-au infundat, iar o familie a rămas blocată in maşina acoperită de ape. Vestea bună e că avertizarea de vreme rea expiră în această dimineaţă la ora 9.00.

După o ploaie care a durat mai puţin de o jumătate de oră, traficul rutier a fost paralizat în Tulcea.

O familie din Constanţa cu un copil de 9 ani  a rămas blocată de ape în mijlocul străzii, după ce motorul a cedat. Oamenii au ieşit pe geam, iar maşina a fost ecuperată de pompieri.



Tot din cauza ploii torenţiale, un şofer a intrat cu maşina într-un copac, aproape de intrarea în localitatea tulceană Nicolae Bălcescu. Atât el cât şi ceilalţi doi pasageri ai maşinii au ajuns la spital, dar vieţile lor nu sunt în pericol.

La Cernavodă, apa a ajuns la aproape un metru pe străzi, după ce canalizările s-au blocat. Unele maşini au rămas efectiv acoperite de ape în mijlocul drumului.

Vântul a făcut ravagii şi în Piteşti, unde mai multe panouri publicitare au fost spulberate în numai câteva minute.



×
Subiecte în articol: furtuna vijelie
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close