Antena 3 CNN Actualitate Vîntu, după eliberare: Voi mai face ILEGALITĂŢI

Vîntu, după eliberare: Voi mai face ILEGALITĂŢI

Vîntu, după eliberare: Voi mai face ILEGALITĂŢI
Sursa foto: Foto: www.adevarul.ro
de M.Z.    |    04 Dec 2014   •   11:56

Sorin Ovidiu Vîntu recunoaşte că va face în continuare ilegalităţi. "Capacitatea mea creatoare este infinită", a declarat Vîntu într-un interviu pentru Adevărul

 
Întrebat dacă îi este frică de DNA, Vîntu a mai spus că treaba lui e să facă bani, iar treaba DNA-ului este să-l prindă.
 
"Da, evident. Cum să nu fac (ilegalităţi - n.r.)? Capacitatea mea creatoare este infinită", a spus Vîntu.
 
Întrebat dacă nu îi este frică de DNA, SOV a răspuns: "De ce să-mi fie frică? Treaba mea este să-mi fac banii şi treaba lor este să mă prindă, fiecare cu problema lui. Dragul meu prieten, îmi pare rău pentru voi, sunt un caz pierdut pentru societate.
 
Băi, puştiule, stai mă puţin că eu n-am murit, mă, băiatule. Am trecut puţin p-acolo, dar n-am murit. Vă voi scandaliza în acelaşi mod şi mai departe, îmi pare rău pentru voi. În orice domeniu în care eu am intrat am ajuns numărul unu într-o perioadă de timp relativ scurtă. Voi ajunge numărul unu iarăşi! Nu ştiu în ce domeniu, că încă nu m-am decis", a mai spus Sorin Ovidiu Vîntu.

Cât despre FNI, Vîntu a spus că s-a întâlnit în închisoare cu cei păgubiţi, dar nimeni nu a îndrăznit să îi spună nimic.
 
Sorin Ovidiu Vîntu le râde în nas autorităţilor la două săptămâni după ce a scăpat din închisoare."Dacă statul român m-ar fi prins cu ce am făcut, făceam puşcărie pe viaţă".

×
Subiecte în articol: Sorin Ovidiu Vîntu
Parteneri
Cod Galben de vijelii, ploi torențiale și grindină. 17 județe vizate
x close