Antena 3 CNN Actualitate Viorica Dăncilă: Nu a fost nicio percheziție la biroul soțului meu

Viorica Dăncilă: Nu a fost nicio percheziție la biroul soțului meu

Fostul premier PSD Viorica Dăncilă neagă perchezițiile la biroul soțului său. ”Soțul meu nu are nicio calitate, nu este nici martor, nici implicat”, a spus ea.

Viorica Dăncilă: Nu a fost nicio percheziție la biroul soțului meu
Sursa foto: Hepta
de Silvia Țigănilă    |    14 Oct 2020   •   17:05

Potrivit unor surse, au fost percheziții la biroul soțului Vioricăi Dăncilă într-o anchetă privind tranzacții imobiliare. Soțul fostului premier nu ar avea o calitate în acest dosar. Viorica Dăncilă a reacționat și spune că nu a fost nicio percheziție la biroul soțului său.

”Nu există nicio percheziție la biroul soțului meu”, a spus Viorica Dăncilă.

Toată această știre este o știre falsă, acuză ea.

”Soțul meu nu are nicio calitate, nu este nici martor, nici implicat, nu are nicio legătură cu aceste documente! (...) Repet: nimic din ceea ce se cercetează, nici din ceea ce a apărut în spațiul public nu are legătură cu soțul meu. 

Viorica Dăncilă: Nu a fost nicio percheziție la biroul soțului meu

Consider că este încă un atac - m-am obișnuit deja - la familia mea sau la Viorica Dăncilă”, a spus fostul premier Viorica Dăncilă, miercuri, într-o intervenție telefonică la Antena 3. 

Viorica Dăncilă: Nu a fost nicio percheziție la biroul soțului meu

”Am văzut că în trecut a fost atacat fiul meu, adopția fiului meu, acum urmează un atac împotriva soțului. Consider că aceste lucruri nu sunt corecte. Eu mi-am asumat să fac politică, dacă vor să continue cu acest atac să facă împotriva mea”, a precizat Viorica Dăncilă.

”Nu a avut nicio discuție cu procurorii soțul meu. (...) Nu are nicio legătură cu această anchetă. Nu a fost nicio percheziție la biroul soțului meu”, a adăugat ea.

×
Subiecte în articol: viorica dancila perchezitii
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close