Antena 3 CNN Actualitate Viorica Dăncilă: PNDL a fost cât se poate de eficient, finanțările trebuie continuate

Viorica Dăncilă: PNDL a fost cât se poate de eficient, finanțările trebuie continuate

Viorica Dăncilă: PNDL a fost cât se poate de eficient, finanțările trebuie continuate
20 Mai 2019   •   18:58

Premierul Viorica Dăncilă laudă eficiența Programului Național de Dezvoltare Locală lansat în timpul guvernării PSD. Prezentă în județul Brașov, unde i-a fost prezentat un obiectiv realizat cu astfel de fonduri, drumul către zona turistică Plaiul Foii, Dăncilă a subliniat că finanțările oferite prin acest program trebuie continuate.

"Este un drum foarte important, acest drum arată cât de eficient a fost acest program PNDL I, PNL II - din câte ştiu eu este realizat prin PNDL I (drumul către Plaiul Foii-n.r.) şi aceste programe - fie că vorbim de PNDL I, PNDL II, au ajutat comunităţile locale. (...) Sunt finanţări care ajută comunităţile locale şi acesta este rolul ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi faptul că aceste două programe au fost implementate cu succes în aproape toate comunităţile arată că decizia a fost foarte bună şi că trebuie continuată", a afirmat prim-ministrul Viorica Dăncilă.

Dăncilă a pledat la Zărnești și pentru organizarea de târguri gastronomice care să pună în valoare bogățiile culinare ale locurilor. 

"Avem tradiţii, avem produse foarte bune, care, din păcate, nu sunt cunoscute şi de aceea prin intermediul târgurilor pe care le vom face, a ministerelor de linie, şi de ce nu, pentru că domnul primar (al oraşului Zărneşti - n.red.) vorbea de turism, poate ne gândim şi la un turism gastronomic, ca turiştii să guste din produsele noastre tradiţionale şi să ducă acest lucru mai departe"

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close