Antena 3 CNN Actualitate Viorica Dăncilă răspunde criticilor lui Frans Timmermans: "M-au surprins declarațiile sale". Mesaj și pentru ambasade: "Să aibă respect pentru România!"

Viorica Dăncilă răspunde criticilor lui Frans Timmermans: "M-au surprins declarațiile sale". Mesaj și pentru ambasade: "Să aibă respect pentru România!"

Viorica Dăncilă răspunde criticilor lui Frans Timmermans: "M-au surprins declarațiile sale". Mesaj și pentru ambasade: "Să aibă respect pentru România!"
03 Apr 2019   •   16:24

Premierul Viorica Dăncilă și-a arătat surprinderea vizavi de recentele declarații ale lui Frans Timmermans, prim-vicepreședintele Comisiei Europene.

„M-au surprins astăzi declarațiile prim-vicepreședintele Comisiei Europene Timmermans, având în vedere  că a existat și că există o deschidere totală în privința pașilor pe care îi avem de urmat.  Avem grup de experți, s-a lucrat în grup de experți, atât din partea  Comisiei Europene, căci și din partea Ministerului Justiției”, a declarat Viorica Dăncilă.

Tot astăzi am văzut punctul de vedere al unor ambasatori, al anumitor ambasadori. Le reamintesc că suntem în România și că am direct dialog cu omologii mei. Trebuie să arate respect pentru România, așa cum ambasadorii noștri au respect pentru statul respectiv”, a adăugat premierul.

Frans Timmermans, afirmații dure despre statul de drept în România: Avertizez Guvernul român să nu întreprindă acţiuni care să afecteze sistemul judiciar

12 ambasade la București reacționează: Cerem Guvernului să se abțină de la modificări în domeniul justiției care slăbesc statul de drept

×
Subiecte în articol: Dancila
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close