Antena 3 Actualitate Zeci de bătrâni au rămas fără economiile de-o viaţă. Au fost înşelaţi de casiera unei bănci

Zeci de bătrâni au rămas fără economiile de-o viaţă. Au fost înşelaţi de casiera unei bănci

06 Feb 2013   •   07:22
Zeci de bătrâni au rămas fără economiile de-o viaţă. Au fost înşelaţi de casiera unei bănci
Sursa foto: Foto: .bp.blogspot.com

30 de bătrâni din Dolj au fost înşelaţi de casiera băncii unde îşi depuneau banii. Femeia a fost dată în vileag când unul dintre păgubiţi a vrut să îşi retragă economiile, dar s-a trezit cu conturile goale.

Bătrânii povestesc că tanara le cerea actele şi ii punea sa semneze diverse documente pentru retragerea banilor din conturile băncii. Femeia fie ridica dobânda, fie făcea cerere de retragerea banilor din conturi. Timp de 3 ani a acţionat asa. Printre persoanele păgubite se află şi un unchi al casierei, care l-a asigurat ca economiile lui sunt în siguranţă.

Oamenii din sat spun că femeia şi-ar fi cumpărat două case cu banii furaţi din conturile lor. Pentru a-şi recupera banii, păgubiţii trebuie sa depune plangeri penale impotriva casierei

Există însă şi suspiciuni că femeia ar fi falsificat semnătura clienţilor băncii. Daca va fi gasită vinovată, ea riscă până la 15 ani de închisoare. Prejudiciul în acest caz este de peste 100 de mii de lei.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close