Antena 3 CNN Actualitate Zeci de persoane au protestat în faţa restaurantului unde au cinat liderii PPE

Zeci de persoane au protestat în faţa restaurantului unde au cinat liderii PPE

Zeci de persoane au protestat în faţa restaurantului unde au cinat liderii PPE
Sursa foto: Foto: Mediafax
de S.T.    |    16 Oct 2012   •   22:45

Aproximativ 60 de persoane au protestat, marţi seară, în faţa unui restaurant din centrul Capitalei unde au luat cina liderii Partidului Popular European (PPE) veniţi la Bucureşti pentru congresul formaţiunii.

Participanţii la protest au venit cu pancarte pe care sunt scrise mesaje ca "Nu vrem guvernator, vrem preşedinte ales de popor".



Pe o altă pancartă au fost afişate o fotografie a lui Adolf Hitler, alături de una a cancelarului german Angela Merkel în care acesteia i-a fost desenată o mustaţă similară celei a liderului nazist, şi mesajul "Republica Europeană Hitlerkel".



Manifestanţii au scandat "Jos Băsescu!" şi "Merkel, România nu-i a ta!", iar la apariţia unui dispozitiv de jandarmi au început să strige "Jandarmeria, apără hoţia!".

Cancelarul german Angela Merkel, preşedintele CE Jose Manuel Barroso, liderul actual al PPE Wilfried Martens, dar şi preşedintele Traian Băsescu figurează pe lista vorbitorilor la Congresul PPE care se va desfăşura, miercuri şi joi, la Palatul Parlamentului.
 

×
Subiecte în articol: protest
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close