Antena 3 Actualitate "Zi-mi, Iohannis, cine e mai postac?!" Fostul preşedinte, deranjat vizibil de reacţia lui Klaus Iohannis

"Zi-mi, Iohannis, cine e mai postac?!" Fostul preşedinte, deranjat vizibil de reacţia lui Klaus Iohannis

de O.P.    |    01 Apr 2015   •   06:23
"Zi-mi, Iohannis, cine e mai postac?!" Fostul preşedinte, deranjat vizibil de reacţia lui Klaus Iohannis

Klaus Iohannis îl taxează pe Traian Băsescu pentru atacurile lansate la adresa lui pe Facebook. "Fostului preşedinte îi prieşte pensia, e foarte vocal si postac", a fost replica actualului şef al statului, după ce a fost criticat vehement în ultima lună.

Imediat a venit şi replica lui Traian Băsescu, spunând că preşedintele în funcţie pare lipsit de ocupaţie dacă îşi permite să fie atât de activ pe site-urile de socializare pe un salariu substanţial.

La scurt timp după declaraţia preşedintelui Klaus Iohannis a venit şi replica lui Traian Băsescu. Fostul şef de stat a admis că e pensionar, dar l-a acuzat pe Iohannis că stă pe Facebook pe banii statului.

"Mi s-a părut o notă de dispreţ pentru pensionari , însă, ceea ce mi se pare o mare greşeală politică. În ceea ce priveşte postatul, Dumnezeu să mă ierte dacă cineva îl întrece pe domnul în Românica, nu ştiu cine e campionul. Îmi imaginez că la cât postează preşedinţia, dacă dânsul postează, păi cam cu asta îşi pierde vremea pe un salariu totuşi net de vreo 6.200 de lei", a declarat deranjat fostul preşedinte.

Băsescu nu s-a oprit la această declaraţie. Aproape de miezul nopţii a postat pe facebook un mesaj în care arăta diferenţa de postări dintre el şi preşedintele Klaus Iohannis.

"Din 21.12.2014, Klaus Iohannis a postat 103 mesaje în 100 zile. Din 21.12.2014 eu am postat 31 mesaje, tot în 100 zile. Zi, Iohannis, care dintre noi este mai postac?" a adăugat Băsescu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close