Antena 3 CNN Actualitate Zi plină de emoții pentru Nadina Câmpean. Prezentatoarea s-a căsătorit cu bărbatul care îi e alături de zece ani

Zi plină de emoții pentru Nadina Câmpean. Prezentatoarea s-a căsătorit cu bărbatul care îi e alături de zece ani

Zi plină de emoții pentru Nadina Câmpean. Prezentatoarea s-a căsătorit cu bărbatul care îi e alături de zece ani
15 Iul 2019   •   08:42

A fost un weekend plin de emoţii pentru colega noastră, Nadina Câmpean. Prezentatoarea emisiunii Previziuni şi-a unit destinul cu fotograful Cătălin Opriţescu, omul alături de care trăieşte o poveste de iubire de 10 ani. Ceremonia a fost discretă şi au luat parte doar familia şi cei mai apropiaţi prieteni.

Imediat cum a început ceremonia religioasă, atât mirii, cât şi invitaţii, au fost copleşiţi de emoţie. 

Nadina a avut lacrimi în ochi pe aproape toată durata ceremoniei, dar emoţiile au culminat în momentul în care preotul le-a aşezat pe cap coroanele. 

Prezenţa bunicilor ei, dar şi a prietenilor veniţi de departe, au sensibilizat-o până la lacrimi pe colega noastră. 

„Pentru mine, faptul că bunicii mei s-au trezit de la 4 dimineaţa să vină de la 400 km distanţă, faptul că părinţii noştri au fost aici ,faptul că prietenii noştri au venit de la New York pentru noi este mai important decât orice pe lume”, a spus Nadina. 

La finalul slujbei, preoţii care au oficiat ceremonia le-au ţinut proaspeţilor căsătoriţi un discurs. 

„Am fost foarte emoţionată, dar mă aşteptam cumva. A venit, aşa, ca o continuare firească a faptului că de 10 ani suntem împreună. Împărtăşim o iubire şi am trecut prin atât de multe lucruri în 10 ani încât astăzi chiar a fost o zi plină de trăiri intense”, a mai spus Nadina. 

Nunta a continuat la Pădurile Regale. Mirii, alături de invitaţii lor, au petrecut până la ziua în decorul de basm din nordul Capitalei. 

×
Subiecte în articol: nunta weekend previziuni
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close