Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Horoscop japonez, cu Mihai Voropchievici. Floarea care te reprezintă în funcție de zodie

Horoscop japonez, cu Mihai Voropchievici. Floarea care te reprezintă în funcție de zodie

Horoscop. Mihai Voropchievi a prezentat horoscopul zodiac, sâmbătă seară, la Adevăruri ascunse. Vezi ce floare te reprezintă în funcție de zodie.

Horoscop japonez, cu Mihai Voropchievici. Floarea care te reprezintă în funcție de zodie
de Maria Sabu    |    04 Iul 2020   •   19:11

Berbec - Himawari (Floarea Soarelui): nativii sunt plini de creativitate de energie și sunt foarte pasionali. Au tăria de caracter și puterea de a găsi întotdeauna calea către lumină, indiferent cât de adâncă ar fi noaptea.

Taur - Tsubaki (Camelie): aceștia țin în echilibru perspectiva pragmatică asupra vieții cu o latură delicată și romantică. De aceea, floarea care li se potrivește este camelia. În cultura japoneză, aceasta este simbolul eleganței discrete și a iubirii desăvârșite. Nativii sunt foarte pasionali.

Gemeni - Ume (Floare de piersic): atunci când nu îi cunoști foarte bine, par superficiali și distrați. În realitate, acești oameni au minți de o profunzime mare și universuri interioare bogate în trăiri puternice. Activitatea ți-o dă cu jumătăți de măsură.

Rac - Kaneshan (Garoafă): oferă multă dragoste și au nevoie la rândul lor de foarte multă dragoste. Floarea este asociată cu viața de familie și cu cea mai pură formă de dragoste.  Ca exemplu de diferențe culturală, în România garoafele au valențe funerare. Racii sunt ușor accesibili dacă le oferi atenție.

Leu - Kinmokusei (Osmanthus portocaliu): personalitatea puternică a nativilor. În anii tinereții pot fi acuzați de încăpățănare și egoism, însă maturizarea emoțională aduce cu ea schimbări majore. Leii devin implicați social, protectori ai celor mai slabi decât ei și luptă din toată puterea împotriva nedreptății.

Fecioară - Ajisai (Hortensie): sunt oameni dintr-o bucată. Chiar dacă nu sunt foarte siguri pe calitățile lor, deloc puține, se ridică întotdeauna la înălțimea așteptărilor celor din jur. Cu toată nesiguranța lor, cer foarte rar ajutorul cuiva și preferă să încerce din nou și din nou, până când reușesc. Atunci când primesc ajutor, sunt profund recunoscători și nu uită niciodată. De aceea, ei sunt simbolizați de hortensie, floarea gratitudinii în cultura japoneză.

Balanță - Akaibara (Trandafir roșu): sunt oameni dominați de inimă și iau toate deciziile cu sufletul. Au o intuiție foarte bună care funcționează aproape paranormal, iar acest lucru înseamnă, fie că ne place, fie că nu, că de cele mai multe ori au dreptate. Pentru că sunt conduși de inimă, simbolul lor floral nu poate fi altul decât trandafirul roșu, simbol al iubirii peste tot în lume.

Scorpion - Akaichurippu (Lalea roșie): sunt asionali, sociabili atunci când vor și foarte misterioși, nativii în Scorpion sunt unii dintre cei mai iscusiți seducători din zodiac. Cele mai multe dintre legăturile lor sunt trecătoare, dar cu toate acestea sunt intense. Atunci când ajung să iubească din tot sufletul, sunt foarte dedicați partenerilor de cuplu. De aceea, corespondentul floral al Scorpionului este laleaua roșie, un alt simbol al iubirii.

Săgetător - Sumire (Violeta de Manciuria): sunt oameni dornici de cunoaștere, de explorare, de aventură și pot fi fericiți doar dacă au parte de toate aceste lucruri. Altfel, ei au puterea să se bucure inclusiv de lucrurile mici, știu să fie recunoscători și au o perspectivă surprinzător de inocentă asupra lumii. Nu ignorantă, ci inocentă. Corespondentul vegetal japonez pentru Săgetător este violeta de Manciuria, simbol al sincerității și al micilor bucurii.

Capricorn - Shobu (Iris): sunt cunoscuți pentru orgoliu și încăpățănare, dar în același timp, se numără printre cele mai echilibrate semne din zodiac. De cele mai multe ori sunt foarte stăpâni pe emoțiile lor, extrem de dedicați și foarte loiali oamenilor pe care îi iubesc. De asemenea, au o putere de muncă parcă nemărginită. Simbolul floral japonez al Capricornilor este irisul, floarea loialității și a veștilor bune.

Vărsător - Sakura (Floare de cireș): sunt oameni visători care trăiesc înaintea vremurilor lor. Pare că sunt uneori cu capul în nori unde nu pot fi ajunși de oamenii din jur. Cu toate acestea, în spatele ochilor visători, se ascund numeroase planuri de viitor foarte bine conturate, foarte bine puse la punct. Nu se gândesc aproape niciodată la trecut și sunt pregătiți pentru orice le-ar aduce ziua de mâine. Floarea reprezentativă a Vărsătorilor este sakura, simbol al unei personalități fascinante.

Pești - Rabenda (Levănțică): e numără printre cei mai sensibili nativi ai zodiacului. Sunt ușor de rănit pentru că au curajul să iubească orbește și își pun sufletele pe tavă, fără să se gândească la consecințe. Cu toate acestea, cei născuți în zodia Pești găsesc în ei resursele interioare necesare să o ia de la început de fiecare dată când pierd sau suferă.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close