Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Gabriela Firea, acuzaţii extrem de grave: PNL şi USR și-au învăţat membrii din secţiile de votare să-mi anuleze voturile

Gabriela Firea, acuzaţii extrem de grave: PNL şi USR și-au învăţat membrii din secţiile de votare să-mi anuleze voturile

Gabriela Firea a fost prezentă, joi seară, în studioul "Sinteza zilei" unde unii dintre cei mai importanți jurnaliști din România i-au adresat întrebări. Răzvan Dumitrescu a întrebat-o pe Gabriela Firea dacă are certitudinea că alegerile locale vor fi corecte, având în vedere măsurile care se vor lua în contextul pandemiei, dar și dezvălurile Antena 3 privind vizele de flotant. La o singură adresă locuiesc sute de persoane.

Gabriela Firea, acuzaţii extrem de grave: PNL şi USR și-au învăţat membrii din secţiile de votare să-mi anuleze voturile
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    24 Sep 2020   •   23:07

"Am citit şi eu şi am primit indicii că se poate interveni în sensul fraudării alegerilor. Nu cred că instituțiile statului vor face acest lucru, dar, din câte aud şi cred că aud destul de bine, PNL şi USR au încercat să îşi înveţe membrii din secţiile de votare să anuleze voturile mele, spre exemplu, şi ale celorlalţi candidaţi din partea noastră.

Am primit informaţii că la câteva dintre şedinţe li s-a arătat modalitate prin care, purtând mănuşi şi lipind pe un simplu deget o mică stampilă din cauciuc, poţi să murdărești buletinul de vot de asemenea manieră încât să pretinzi că trebuie să fie anulat.

Această informaţie am primit-o şi sper ca instituţiile statului să verifice până la capăt şi să constate dacă există astfel de încercări de forţare de anulare a voturilor pentru mine şi pentru ceilalţi candidaţi social-democraţi, primari în funcţie în principal", a spus Gabriela Firea, la Sinteza Zilei.

În plus, Gabriela Firea Gabriela Firea a afirmat că are informaţii potrivit cărora şefi din Poşta Română îşi presează subordonaţii să voteze candidaţii PNL, fie prin ameninţări, fie prin promisiuni de majorări salariale.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Gabriela Firea
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close