Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Gabriela Firea anunță construirea a noi creșe și grădinițe în București: ”Vor fi create peste 2.000 de locuri!”

Gabriela Firea anunță construirea a noi creșe și grădinițe în București: ”Vor fi create peste 2.000 de locuri!”

Gabriela Firea anunță începerea construcțiilor unor grădinițe modulare în București, din materiale ușoare, în condițiile în care peste 7.000 de copii nu au prins loc, anul trecut, în grădinițele și creșele de stat din București.

Gabriela Firea anunță construirea a noi creșe și grădinițe în București: ”Vor fi create peste 2.000 de locuri!”
Sursa foto: Facebook / Gabriela Firea
de Laura Dinu    |    08 Mai 2024   •   10:05

”Peste 7.000 de copii nu au prins loc la grădinițele și creșele de stat din București, anul trecut! Toate aceste familii au fost obligate să găsească soluții, unele dintre ele mult prea costisitoare. 

În Sectorul 4, colegul meu Daniel Băluță, a început un plan amplu de construire a unor grădinițe modulare, din materiale ușoare, care pot fi ridicate rapid pe spații existente deja. 

Am vizitat, împreună cu premierul Marcel Ciolacu, Grădinița Școlii 194. Este un model care poate fi aplicat cu ușurință în multe zone ale Capitalei și în celelalte sectoare unde există atât de mare nevoie de aceste instituții de educație timpurie. O grădiniță cu 200 de locuri, de peste 2.000 mp, construită de la zero. 

De asemenea, Sectorul 4 a făcut deja primii pași pentru reconfigurarea unor clădiri existente, aflate în proprietatea sau în administrarea autorității locale, pentru a le transforma în creșe și grădinițe noi. Vor fi create peste 2.000 de locuri!”, scrie Gabriela Firea pe o rețea socială. 

⚠️ Peste 7.000 de copii nu au prins loc la grădinițele și creșele de stat din București, anul trecut! Toate aceste familii au fost obligate să găsească soluții, unele dintre ele mult prea costisitoare. ? În Sectorul 4, colegul meu Daniel Băluță, a început un plan amplu de construire a unor grădinițe modulare, din materiale ușoare, care pot fi ridicate rapid pe spații existente deja. ?? Am vizitat, împreună cu premierul Marcel Ciolacu, Grădinița Școlii 194. Este un model care poate fi aplicat cu ușurință în multe zone ale Capitalei și în celelalte sectoare unde există atât de mare nevoie de aceste instituții de educație timpurie. O grădiniță cu 200 de locuri, de peste 2.000 mp, construită de la zero. ?️ De asemenea, Sectorul 4 a făcut deja primii pași pentru reconfigurarea unor clădiri existente, aflate în proprietatea sau în administrarea autorității locale, pentru a le transforma în creșe și grădinițe noi. Vor fi create peste 2.000 de locuri!

Publicată de Gabriela Firea pe Marţi, 7 mai 2024

Material susţinut de PSD.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea alegeri locale 2024 PSD
Parteneri
Incendiu puternic într-o parcare plină cu TIR-uri, la Timişoara!
x close