Antena 3 Alegeri parlamentare 2020 Mobilizare de forţe pentru alegerile de duminică. Anunțul făcut de Marcel Vela

Mobilizare de forţe pentru alegerile de duminică. Anunțul făcut de Marcel Vela

de Iulia Gorgorin    |    03 Dec 2020   •   19:30
Mobilizare de forţe pentru alegerile de duminică. Anunțul făcut de Marcel Vela
Sursa foto: Hepta

Mobilizare de forţe pentru alegerile parlamentare de duminică. Ministrul Afacerilor Interne a ţinut să asigure toţi cetăţenii că alegerile se vor desfăşura în siguranţă, iar pentru acest lucru au fost luate o serie de măsuri. Secţiile de vot au fost asigurate cu măşti, mânuşi şi dezinfectanţi, iar în zoua votului vor fi în teren peste 40 de mii de poliţişti şi jandarmi.

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunţat joi, că alegerile parlamentare de duminică se vor desfăşura în condiţii de maximă siguranţă.

''Pentru asigurarea măsurilor de protecţie sanitară pe timpul procesului de votare, la nivelul Ministerului Afacerilor Interne, au fost achiziţionate şi distribuite către instituţiile prefectului, peste 8 milioane 200 de mii de măşti faciale de uz medical.

Peste 3 milioane 300 de mii de mănuşi de unică folosinţă şi 50.000 de litri de substanţe pentru dezinfecţia mâinilor. Ministerul Afacerilor Interne vor asigura protecţia celor 18.802 secţii de votare, iar în ziua votului pentru derularea în condiţii de de securitate a procesului electoral vor fi prezente la datorie, peste 40.000 de efective ale Ministerului Afacerilor Interne.

Asigur toţi cetăţenii, că măsurile de protecţie sanitară din secţiile de votare sunt aplicate şi respectate, astfel încât procesul electoral să se desfăşoare în siguranţă'', a transmis Marcel Vela.

×
Subiecte în articol: Marcel Vela

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close