Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 ALEGERI LOCALE 2016. Gheorghe Falcă îi răspunde lui Traian Băsescu: Cred că a fost informat greșit

ALEGERI LOCALE 2016. Gheorghe Falcă îi răspunde lui Traian Băsescu: Cred că a fost informat greșit

ALEGERI LOCALE 2016. Gheorghe Falcă îi răspunde lui Traian Băsescu: Cred că a fost informat greșit
Sursa foto: Foto: VideoNews
21 Mai 2016   •   13:36

ALEGERI LOCALE 2016. După ce au petrecut împreun la nunți și botezuri, revelioane, după ce l-a cununat, acum, fostul președinte se leapădă de finul Falcă de dragul unei funcții pe care o vrea pe altcineva.

ALEGERI LOCALE 2016. Traian Băsescu a făcut declarațiile la un eveniment politic de la Arad.

"S-a dus o propagandă a finuțului meu, precum că le aranjează cu nașul. Am fost eu în război cu toată clasa politică, darămite cu finul, pe care poți să îl mai întorci și cu fundulețul în sus, să îi dai vreo două. Din punct de vedere politic, pe Ghiță Falcă nu pot să îl iert, pentru că a fost unul dintre artizanii predării PDL la PNL", a declarat Băsescu.

ALEGERI LOCALE 2016. Gheorghe Falcă a explicat, într-o intervenție telefonică în emisiunea News Magazine, realizată de Mihaela Bârzilă, că nașul rămâne naș și că îl respectă în continuare pe fostul președinte.

“Domnul președinte are dreptate. Nu ne-am văzut din 2014. Am comunicat de fiecare dată când a putut domnul președinte. Eu în continuare îl respect pe domnul Băsescu, și pe naș, în primul rând. Ne-a dus spre altar, mi-a botezat copiii, nașul rămâne naș. Cred că domnul președinte a fost informat greșit. Dânsul a spus că a înțeles că eu o să aranjez lucrurile și la PMP. Ceea ce este greșit. Pentru mine, rămâne naș. Valorile creștine din această țară face ca finii să își respecte nașii. Indiferent ce se va întâmpla, rămâne nașul meu. Cetățenii vor decide pe 5 iunie, politicienii vorbesc în perioada de pre-campanie, de campanie și cred că tot oamenii decid”, a explicat Falcă.

 

×
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close