Antena 3 CNN Actualitate Haos pe șosea produs de un șofer român în Germania. Pagubele se ridică la 110.000 de euro

Haos pe șosea produs de un șofer român în Germania. Pagubele se ridică la 110.000 de euro

Haos pe șosea produs de un șofer român de TIR pe o autostradă din Germania. Pentru că nu a ținut cont de condițiile meteo și a gonit cu camionul-cisternă pe asfaltul alunecos, acesta a lovit parapetul și apoi s-a răsturnat.

de Gabriel Dano    |   

Incidentul s-a petrecut, marți, pe A93, lângă Bad Abbach (districtul Kelheim). Era 8.30 când șoferul mastodontului încărcat cu adeziv a făcut prăpăd pe șosea. Dispozitivul de prindere al cisternei de capul tractor s-a rupt, iar cisterna a mers înainte, s-a aplecat pe dreapta și s-a oprit în separatorul de sensuri, scrie stiridiaspora.ro.

Pagubele se ridică la 110.000 de euro, au transmis reprezentanții poliției germane citați de publicația Passauer Neue Presse. Din fericire, cisterna nu s-a fisurat. Pompierii sosiți la fața locului au aflat că românul nu transporta mărfuri periculoase. Cisterna era încărcată cu 21 de tone de adeziv.

Șoferul român în vârstă de 43 de ani nu a fost rănit, dar nu a scăpat de amenda polițiștilor pentru că nu a adaptat viteza în condițiile în care ningea abundent în acel moment pe autostradă.

Subiecte în articol: accident Germania
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept