Antena 3 CNN Actualitate Adevărul neștiut despre victimele accidentului din Sălaj

Adevărul neștiut despre victimele accidentului din Sălaj

Toate cele cinci fete din Maramures victime ale accidentului ingrozitor petrecut in seara zilei de joi pe soseaua ocolitoare a Jiboului erau studente la Universitatea Tehnica Cluj-Napoca (UTCN), filiala Baia Mare. Se intorceau de la Cluj, unde au participat la festivitatea de absolvire a Universitatii Tehnice Cluj-Napoca.

Sanda Ungur, singura care a supravietuit accidentului, este din satul Razoare, studenta la specializarea Economia firmei a UTCN Baia-Mare. Madalina Parja este din Sat-Sugatag si studia litere la Baia-Mare, dar  si silvicultura la Universitatea din Oradea. Sanziana Stet, tot din Sat-Sugatag, era studenta la UTCN filiala Baia-Mare, specializarea Economia firmei. Sara Pop, din comuna Salsig era studenta la UTCN Baia-Mare, la Economia firmei. Claudia Barbos, din Ciocotis, era studenta la UTCN Baia-Mare, specializarea Economia firmei.

Potrivit primarului comunei Ocna-Sugatag, Mihai Ivaszuk, spune ca parintii celor doua fete din Sat-Sugatag, Parja si Stet, sunt familii instarite, printre cele mai bogate din comuna. Parja Madalina mai are o sora mai mica, iar Stet Sanziana are un frate. Primarul spune ca familia Parja are o ferma de peste 40 de vaci, dar si o turma de 400 de oi. Au o situtia financiara foarte buna si locuiesc intr-una dintre cele mai impunatoare vile din localitate. Si despre familia Stet spune primarul ca are o situatie financiara foarte buna si locuieste, la fel, intr-o casa de mari dimensiuni. Inmormantarea fetelor din Sat-Sugatag, Madalina Parja si  Stet Sanziana, va avea loc duminica.

Primarul Mihai Ivaszuk a dezvaluit ca acum doi ani, in satul Berbesti, din vecinatatea localitatii Sat-Sugatag, doi baieti din Sat-Sugatag si-au pierdut viata tot intr-un accident de masina. Primarul spune ca atunci a avut loc o inmormantare groaznic de dureroasa in Sat-Sugatag. Primarul ne-a mai spus ca ironia sortii face ca acum 15 ani bunica Madalinei Parja si-a pierdut viata tot intr-un accident de masina, scrie graiulsalajului.ro.

 

Subiecte în articol: victime accident rutier
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște