Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Alimentele care devin toxice dacă le încălzești

Alimentele care devin toxice dacă le încălzești

Multe dintre mâncărurile preparate este firesc să le reîncălzim. Cu toate acestea, unele mâncăruri nu se reîncălzesc, deoarece, prin acest proces, devin toxice pentru organism.

Carnea de pui - Atunci când reîncălzeşti carnea de pui, aceasta suferă modificări la nivelul proteinelor din conţinutul său şi cauzează probleme digestive.

Ouăle - Dacă ţi-a mai rămas omletă de la micul dejun ar fi de preferat să nu le încălzeşti pentru a le consuma la prânz sau cină.

Ciupercile - Dacă le mai reîncălzeşt se pare că proteinele din ciuperci îşi schimbă compoziţia şi le transformă într-un aliment care poate să cauzeze dureri puternice de burtă şi balonare.

Cartofii - Este de preferat să consumi piureul sau cartofii prăjiţi de îndată ce i-ai gătit, deoarece devin preparate periculoase pentru organism dacă le reîncălzeşti.

Orezul - El trebuie consumat imediat sau păstrat la frigider până a doua zi când se consumă rece, potrivit BrightSide.

Subiecte în articol: alimente
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american