Antena 3 CNN Life Alimentul banal care regenerează ficatul. Iată cum poți preveni cancerul sau ciroza

Alimentul banal care regenerează ficatul. Iată cum poți preveni cancerul sau ciroza

Toți românii trebuie să știe că există anumite plante care elimină grăsimile dintr-un organ cheie al organismului nostru. De ficat depinde întregul nostru organism, acesta ocupându-se cu eliminarea substanțelor toxice pătrunse în organism.

de Maria Sabu    |   

Ficatul produce proteine, furnizează enrgie și colesterol. În tot procesul metabolic, celulele hepatice se pot deteriora și se poate ajunge la ciroză sau la cancer. Vestea bună este că acest organ are cea mai mare rată de regenerare.

Doar 15% din ţesut hepatic sănătos poate creşte până la 100%, având funcţii perfecte. Există însă o plantă miraculoasă care crește rata de vindecare a acestui organ.

Aloe vera, planta miraculoasă cu multe beneficii

Sucul  obținut din pulpă de aloe vera are un conținut ridicat de complexe de vitamine şi de aminoacizi esenţiali, aceștia ajutând la vindecarea afecţiunilor hepatice interne, dar şi manifestările cutanate, des întâlnite în bolile de ficat.

Totodată, un alt aliment face minuni pentru ficatul nostru. Vorbim de uleiul extravirgin de somon, combinat cu sucul de cătină albă. Acesta este considerat o licoare pentru regenerarea hepatică şi eliminarea lipidelor care afectează ficatul şi inima.

 

Subiecte în articol: aliment ficat
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!