Antena 3 CNN Actualitate Amendă uriașă pentru cantina Facultăţii de Drept din Bucureşti. Ce a găsit acolo Direcţia pentru Siguranţa Alimentelor

Amendă uriașă pentru cantina Facultăţii de Drept din Bucureşti. Ce a găsit acolo Direcţia pentru Siguranţa Alimentelor

de S.T.    |   

Cantina Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti are probleme sanitare, anunţă Direcţia pentru Siguranţa Alimentelor, precizând că unitatea de învăţământ a fost amendată.

Universitatea spune că nu a pus în pericol viaţa studenţilor.

„Universitatea din Bucureşti amendată de către Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor! (Nu ştiu oficial valoarea, dar am înţeles că amenda e de 30.000 lei, cu ablaţiune de plata de 15.000 lei). Foarte multi studenţi de la Facultatea de Drept mi-au trimis în ultimele luni poze cu mâncare stricată de la cantină (carne de pui sau porc care aveau o culoare ciudată) sau îmi spuneau că ciorba acră sau cartofii miros a putregai”, a scris pe Facebook, Andrei Nicolae Popa, studentul care a sesizat ANSVSA despre condiţiile din cămine.

Totodată, studentul mai spune că aceasta este a patra amendă contravenţională primită de unitatea de învăţământ în mai puţin de trei luni, toate fiind date pentru încălcări grave ale normelor de igienă, sănătate publică şi siguranţa alimentelor.

Subiecte în articol: cantina amenda
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Noua fabrică din România care se deschide după Paște