Google face cea mai mare schimbare a motorului său de căutare din ultimii 29 de ani în Europa
Publicat acum 1 ora si 30 minute
Un virus periculos circulă pe aplicaţia de mesagerie a Facebook.
Mulţi dintre utilizatori au picat în plasa hackerilor pentru că mesajul virusat pare trimis de o persoană aflată în lista lor de prieteni.
Potrivit specialiştilor IT, mesajul este trimis sub forma unui clip video, în realitate fiind un link care, odată accesat, infectează dispozitivul cu un virus.
Accesarea link-ului îi deschide atacatorului calea către toate informaţiile personale aflate în computer.
Pentru a evita infectarea telefonului, laptopului sau calculatorului, trebuie să nu dai curs invitaţiei de a accesa link-ul dacă mesajul nu pare real.