Antena 3 CNN Actualitate Locale Bătrână trântită la pământ de un tânăr pentru bani. Jaful a fost surprins de camerele de supraveghere

Bătrână trântită la pământ de un tânăr pentru bani. Jaful a fost surprins de camerele de supraveghere

O bătrână din Piatra Neamț a fost trântită la pământ de un tânăr pentru bani. Jaful a fost surprins de camerele de supraveghere.

de Silvia Preda    |   

Scenă revoltătoare surprinsă în postul Paștelui de camerele de supraveghere. O bătrână a fost atacată în plină zi, pe stradă, tâlhărită și pusă la pământ. 

La câteva ore de la incident, un jandarm l-a observat pe bărbatul care a tâlhărit-o pe femeie.

Jandarmul era în timpul liber, dar știa toate semnalmentele agresorului așa că nu a stat pe gânduri și și-a anunțat imediat colegii prin dispecerat. În zonă a apărut un echipaj de jandarmi care l-a condus pe bărbat la sediul poliției municipiului Piatra Neamț.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Acolo, polițiștii l-au audiat și cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru tâlhărie. 

Citeşte şi: "Poliția ne-a spus că am fost extrem de norocoși": O familie de români povestește coșmarul trăit la hotel, în vacanța exotică din Zanzibar

Bătrâna în vârstă de 77 de ani a fost preluată de un echipaj medical și transportată apoi la spital pentru îngrijiri medicale. 

Agresorul a fost reținut deja pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat din moment în moment Parchetului de pe lângă judecătoria Piatra Neamț cu propunere de arestare preventivă.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi