Antena 3 CNN Politică Bombă în cazul autodenunțului lui Ghiță împotriva lui Kovesi

Bombă în cazul autodenunțului lui Ghiță împotriva lui Kovesi

Deputatul Sebastian Ghiţă a depus, marți, la Parchetul General, indicativul avionului folosit pentru a obține semnăturile necesare lui Kovesi. Cea mai nouă probă depusă astăzi la parchet vine să întărească autodenunțul său, în care susţine că a participat, alături de alţi demnitari ai statului român, la măsluirea raportului comisiei tehnice privind teza de doctorat a Laurei Codruţa Kovesi.

Ghiță ar fi declarat că a fost însoțit la Cluj de ministrul Delegat pentru Învățământul Superior, Mihnea Costoiu, pentru a-l convinge pe profesorul Gheorghiță Mateuț să-i dea girul Laurei Codruța Kovesi.

Această informație a fost infirmată miercuri, în emisiunea 100 de minute.

Adina Anghelescu a explicat, într-o intervenție telefoncă în emisiunea realizată de Alessandra Stoicescu, după ce a stat de vorbă cu profesorul Gheorghiță Mateuț, că acesta nu s-a întâlnit niciodată cu Sebastian Ghiță.

“În urmă cu jumătate de oră, am stat de vorbă cu domnul Mateuț și l-am întrebat strict cu referire la ce a reieșit din autodenunțul lui Sebastian Ghiță. Domnul Mateuț mi-a spus: “nici vorbă de adevăr să mă fi întâlnit la Cluj. Vă spun categoric că nu l-am cunoscut pe acest domn, l-am văzut doar la Ploiești, l-am văzut doar la proces, la Ploiești, unde eu îl apăr pe procurorul Liviu Tudose”.

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM