Antena 3 CNN Actualitate Locale Conducea spre casă, sâmbără noaptea, prin Sibiu, când Poliția a dat să o oprească. Ce a putut să facă această tânără i-a șocat pe localnici

Conducea spre casă, sâmbără noaptea, prin Sibiu, când Poliția a dat să o oprească. Ce a putut să facă această tânără i-a șocat pe localnici

Un incident mai puțin obișnuit s-a petrecut sâmbătă noaptea în Sibiu, când o șoferiță a refuzat să oprească la semnalul Poliției și a fugit cu mașina pe scările care coboară din str. George Coșbuc spre cartierul Ștrand.

Urmele urmăririi sunt încă vizibile, la fața locului fiind multe resturi ale mașinii, urme de ulei de motor și cioburi, scrie tribuna.ro.

Potrivit unor surse neoficiale, pe str. Dealului, o șoferiță nu a oprit la semnalul polițiștilor, care au urmărit-o până pe str. George Coșbuc, când aceasta a ieșit de pe carosabil și a intrat pe panta care coboară spre str. Moldovei. În acel moment, polițiștii au pierdut mașina pe care o urmăreau.

Foto

Subiecte în articol: Sibiu accident
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"