Antena 3 CNN Actualitate Social Denisa își abandona păpușa la 12 ani într-un colț al curții și intra într-o lume a pierzaniei. La 16 ani, devenea prima dată mamă. „M-am trezit a doua zi, nu mai știam nimic!”

Denisa își abandona păpușa la 12 ani într-un colț al curții și intra într-o lume a pierzaniei. La 16 ani, devenea prima dată mamă. „M-am trezit a doua zi, nu mai știam nimic!”

La 12 ani, Denisa își abandona păpușa într-un colț a curții și intra într-o lume a pierzaniei. La 16 ani, devenea pentru prima dată mamă.

Este povestea dramatică a unei tinere, care a renunțat la copilărie și a intrat într-o lumea a drogurilor. În micul orășel din Oltenia, Denisa a învățat să supraviețuiască, pentru că mama ei era prea săracă să-i mai poată duce grija.

Mai întâi a furat bani și telefoane, mai apoi a intrat într-o bandă cu care spărgea case ori ataca oameni pe stradă. Fura obiecte și din vânzarea lor obținea 1.000 – 1.500 de lei pe zi. Toți banii îi dădea pe droguri, scrie Libertatea. Are HIV, hepatita C și acum urmează tratament și face terapie la Centrul de tratare a toxicodependenților din sectorul 5, aflat în subordinea Agenției Naționale Antidrog.

„Aveam mulți prieteni, vecini de-ai mei, colegi de școală, iar câțiva se drogau. Eu nu știam ce înseamnă asta, nu mă interesa, dar într-o zi unul dintre ei mi-a oferit o doză. Am zis să încerc și eu, să văd cum e. M-am trezit a doua zi, nu mai știam nimic, dar parcă mai voiam, începuse să îmi placă, aveam nevoie cumva. Era heroină”, spune Denisa, ajunsă astăzi la 26 de ani. 
 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi