Antena 3 CNN Actualitate Eroul zilei: Prin nămeți pentru a salva vieți. Povestea jandarmilor care au sărit în sprijinul unui bătrân invalid

Eroul zilei: Prin nămeți pentru a salva vieți. Povestea jandarmilor care au sărit în sprijinul unui bătrân invalid

În 2012, patru jandarmi din comuna Dealu Morii, Bacău, au mers 10 km pe jos, prin zăpadă care depăşea un metru şi jumatate pentru a salva un bătrân cu picioarele amputate care rămăsese blocat în casă, fără apă şi alimente. Jandarmii au plecat în misiune cu maşina, dar aceasta a rămas înzăpezită.

Drumul prin nămeţi a durat aproape 8 ore. Jandarmii l-au găsit pe bărbat înghețat de frig şi înfometat. I-au dat alimentele pe care le-au cumpărat, au adus lemne de foc şi au curăţat zăpada din curte.

De atunci, cei patru salvatori au rămas cu sufletul alături de bătrân. Au păstrat legătura cu el iar acum s-au întors în comuna Dealu Morii să îi dea o mână de ajutor bătrânului care trăieşte singur. Jandarmii i-au trecut iar pragul casei şi i-au dat o mână de ajutor, aducându-i alimente, lemne şi o mare bucurie în suflet.

Unul dintre acești jandarmi, plutonierul major Teletin Tudorel, a vorbit la rubrica Eroul zilei, de la Previziuni, despre misiunea lor salvatoare.

 

Subiecte în articol: nameti Eroul Zilei previziuni
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Vlad Pascu, la judecătoria Mangalia, termen cu un nou judecător