Antena 3 CNN Actualitate FOTO. Noul șef numit de USR la conducerea Aeroportului Otopeni și-a pus afiș cu el la intrarea în aeroport

FOTO. Noul șef numit de USR la conducerea Aeroportului Otopeni și-a pus afiș cu el la intrarea în aeroport

Noul șef de la Compania Națională Aeroporturi București, Cosmin Peșteșan, este foarte mândru de funcția obținută cu girul USR. Atât de mândru încât a dispus ca un afiș care îl înfățișează să apară chiar la intrarea în Aeroportul Otopeni.

de Gabriel Dano    |   

Cosmin Peșteșan a fost numit de USR la conducerea Aeroportului Otopeni în ianuarie 2021. Acum niciun angajat sau pasager nu ratează ocazia de a afla cine are în mâine soarta celui mai important aeroport din România. Și asta grație afișului uriaș cu el plasat la  intrarea în aeroport.

Cosmin Peșteșan este din 16 ianuarie 2020 director al Directiei Siguranta si Calitate in cadrul ROMATSA. Tot din ianuarie 2020 este membru al Consiliului de Administratie al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti.

El a mai fost director general al CNAB intre iulie-noiembrie 2016. A fost totodata director in cadrul Ministerului Transporturilor intre noiembrie 2016 si ianuarie 2017.

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, l-a numit în ianuarie 2021 pe Cosmin Peșteșan în funcția de director general la Compania Națională Aeroporturi București.

Cătălin Drulă sublinia atunci și pierderile înregistrate de companie în contextul pandemiei de coronavirus. Chiar și așa, primele salariale acordate în 2020 s-au ridicat la milioane de lei.

„Aeroporturile Otopeni și Băneasa au de astăzi la conducere profesioniști: un nou consiliu de administrație și un nou director general.

Compania Națională Aeroporturi București a avut pierderi de 120 de milioane de lei anul trecut. Desigur, pandemia a afectat major veniturile companiei, dar măsurile necesare de reducere a costurilor nu au fost aplicate.

În condițiile unei reduceri a traficului și veniturilor cu 70%, s-au acordat prime salariale de milioane de lei în 2020”, scria ministrul Cătălin Drulă pe Facebook.

Subiecte în articol: Cosmin Peșteșan
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!